Kansalaisopisto

Lopen opiston kuulumisia 43/2017

Syysloma on vietetty ja opiston kurssit pyörivät jälleen viikkoaikataulun mukaisesti.
Kevään kursseja suunnitellaan jo vilkkaasti, jos sinulla on kurssitoive/-ehdotus, ole yhteydessä toimistoon niin suunnitellaan yhdessä.

Lopen opisto tarjoaa huippuosaajan luennon verkon välityksellä lähikirjastossa katseltavaksi. Neurokirurgian erikoislääkäri Kari Sulkko luennoi aiheesta Kivut ja niiden hoito Jyväskylässä, mutta luento välitetään internetin kautta valkokankaalle Lopen kirjaston Fallesmanni-saliin keskiviikkona 25.10. klo 14-16. Luentomaksu on kolme euroa, ja se peritään tapahtumapaikalla. Luento on osa Jyväskylän Kesäyliopiston Ikääntyvien yliopiston luentosarjaa, mutta kuulolle voi tulla kuka tahansa ikään katsomatta. Myös muilta paikkakunnilta voi osallistua luennolle. Luennoitsijalle on mahdollisuus esittää kysymyksiä luennon jälkeen chatin kautta.

Opiston koko kurssitarjontaan pääset tutustumaan myös osoitteessa:
http://loppi.fi/palvelut/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lopen-opisto/ .

Opiskelijat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos teet opiskelupäätöksen myöhemmin, muista kuitenkin ilmoittautua kurssille. Useimpiin ryhmiin pääsee mukaan kurssin käynnistyttyäkin.
Ilmoittautua voit netissä www.opistopalvelut.fi/loppi tai soittamalla toimistoon 019 758 6032.

Lisätietoja opiston toiminnasta ja kursseista saa palvelusihteeri Lilli Salomaalta p.019 758 6032 lilli.salomaa(at)loppi.fi sekä rehtori Maija Metsolalta 019 758 6770 maija.metsola(at)loppi.fi.

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.