Kansalaisopisto Sivistyspalvelut

Lopen opiston viikkotiedote 11/2017

Sosiaalisen median käsitteet ja Facebook tutuksi –kurssi starttasi tiistaina ja kokoontuu vielä kolmena tiistaina klo 17-19.15. Viimeinen kokoontumiskerta on 4.4. Opettajana kurssilla toimii Satu Minkkinen. Jos vielä haluat mukaan kurssille, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Juhlavuoden kunniaksi on aika laittaa kansallispuvut käyttökuntoon! Voit pidentää tai lyhentää, kaventaa tai leventää, tärkätä tai valmistaa kokonaan uuden osan kansallispukuusi. Kurssilla harjoitellaan myös päähineiden pukemista. Lisätietoja ja/ tai ohjeita materiaalihankintaan voit tiedustella kurssin opettajalta Minna Koskiselta numerosta 0400 778 411. Komeasti kansallispuvussa –kurssi toimii kahtena viikonloppuna 25.-26.3. ja 8.-9.4 koulukeskuksen tekstiilityönluokassa klo 9-15.

Ilmoittautuminen Lopen opistoon jatkuu koko työvuoden, ja useimmille kursseille voi lähteä mukaan kesken kaudenkin. Silloin kannattaa kuitenkin ensin neuvotella opiston toimiston kanssa. Kätevimmin ilmoittautuminen käy netissä https://www.opistopalvelut.fi/loppi. Puhelimella voi ilmoittautua numeroon 019 758 6032.

Henkilökunnan sähköposteihin tai suoraan ryhmän opettajalle ei voi ilmoittautua. Muistathan, että ilmoittautuminen sitova. Peruuttamattomista kursseista laskutamme koko kurssimaksun.

Ajantasainen kevätohjelma löytyy kätevästi Lopen kotisivuilta kohdasta palvelut ja sieltä varhaiskasvatus ja koulutus, josta kohta Lopen opisto eli http://loppi.fi/palvelut/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lopen-opisto/. Kotisivuille tulevat myös mahdolliset muutokset ja korjaukset. Viikkotiedotetta kannattaa tarkkailla.

Lisätietoja opiston toiminnasta ja kursseista saa palvelusihteeri Lilli Salomaalta p.019 758 6032 lilli.salomaa(at)loppi.fi sekä rehtori Maija Metsolalta 019 758 6770 maija.metsola(at)loppi.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.