Avoimet työpaikat

Päiväkodinjohtaja

Haemme Lopen kunnan varhaiskasvatukseen vakinaiseen virkasuhteeseen PÄIVÄKODINJOHTAJAA 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Päiväkodinjohtajan tehtävänä on vastata ensisijaisesti Launosten alueen Päiväkoti Sirkuksen toiminnasta, Launosten koulun tiloissa toimivasta esiopetuksesta sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnasta.

Lopen varhaiskasvatuksen kantavana teemana ovat läsnäolopedagogiikan kehittäminen sekä paremman arjen mahdollistaminen lapsille ja lapsiperheille.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisen osaamista. Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, esi- ja alkuopetuksen sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan välisestä yhteistyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään yhtenäistä oppimispolkua yhdessä muiden osaajien ja yhteistyötahojen kanssa. Päiväkodinjohtajana vastaat toimintayksikön pedagogiikan, toiminnan ja tiimien johtamisesta. Päiväkodin johtajan tueksi meillä on tarjota tiiviin esimiestiimin ammatillinen tuki.

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodinjohtajan tehtäviin on lastentarhanopettajan kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. Pätevyysvaatimukset ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaiset siirtymäsäännökset huomioiden. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 20.6.2018 klo 15.00 mennessä. Hakemuksen liitteeksi pyydämme tutkintotodistukset.

Lisätietoja www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/187004 ja varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokolta p. 040 330 6015, sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.