Yleinen

Palvelusihteerin toimi

Lopen kunta hakee palvelusihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan sivistystoimen sihteeritiimiin. Palvelusihteerin työ jakaantuu useammalle sektorille koostuen Lopen opiston, kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen sihteerin tehtävistä ja sivistystoimen tukitehtävistä. Merkittävänä kokonaisuutena tehtävässä on osallistuminen koko kunnan viestintään ja markkinointiin sisältäen kunnan kotisivujen, fb-sivujen, Instagram-tilin ja kuvapankin ylläpitoa sekä kehittämistä.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa vähintään opistoasteista toimistoalan koulutusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii monipuolista ja laaja-alaista toimistotyön osaamista, toimisto- ja ict-järjestelmien hyvää hallintaa, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteistä työotetta. Erityisesti työssä korostuu viestintä- ja markkinointiosaaminen.

Tehtävän palkkaus- ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 15.12.2017 klo 12 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi, hakemuksen liitteiksi ansioluettelo sekä tehtävän kannalta merkittävimmät opinto- ja työtodistukset. Haastattelut suoritetaan 21.12.2017.

Lisätietoja antaa va. sivistysjohtaja Erika Kauppi-Nykänen 040 330 6030 / erika.kauppi-nykanen(at)loppi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.