Aktiivista vapaa-aikaa Lopella

Lopella on hyvät mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajantoimintaan. Harrastusmahdollisuuksia löytyy niin liikunnan kuin kulttuurinkin parista. Lukuisat yhdistykset rikastuttavat toiminnallaan ja tapahtumillaan loppilaisten arkea.

Lopen nuoriso on aktiivista. Mahdollisuuksia osallistumiseen ja yhdessä tekemiseen on tarjolla nuorisotiloilla. Nuoret ovat myös valinneet Lopelle nuorisovaltuuston, jonka tehtävänä on tuoda nuorten näkökulmaa kunnan päätöksentekoon ja toimintaan.

Nuoriso- ja liikuntatoimen kesäkivaa

Nuorisotoimi järjestää heti kesäloman alkajaisiksi kaksi retkeä ja kivaa kesätekemistä eri puolilla kuntaa. Kesä-heinäkuun vaihteessa liikunta- ja nuorisotoimi  järjestävät  kaksi saman sisältöistä päiväleiriä. Ilmoittauminen leireille alkaa 7.5.

Lue llisää kesätoiminnasta ja ilmoittaudu mukaan

Ulkoilureitit ja luontokohteet löytyvät nyt esitteestä

Lopen kunta on julkaissut Ulkoilureitit ja luontokohteet -esitteen, josta löytyy kattavasti alueen ulkoilu-, melonta- ja pyöräilyreitit taukopaikkoineen, sekä tietoa uimapaikoista ja venerannoista. Esitteessä kerrotaan myös tutustumisen arvoisista luontokohteista. Esite on jaossa kirjastossa ja kunnatalolla.

Esitteen sähköistä versiota voi selailla tästä