Räyskälän leirikeskus

Mari Lehtinen
Suomen Urheiluilmailuopisto
040 825 5922
Räyskälän leirikeskuksen varaukset
mari.lehtinen (at) suio.fi

Räyskälän leirikeskus
Räyskäläntie 670, 12820 Räyskälä

Räyskälän leirikeskus on Lopen kunnan virkistys- ja toimintapaikka. Tämä entinen kansakoulu sijaitsee Kaartjärven rannalla. Räyskälä on ihanteellinen paikka monipuoliseen harrastustoimintaan. Täällä on tarjolla useita erilaisia sisä- ja ulkopelejä, kuten esim. biljardia, pöytätennistä, lento- ja jalkapalloa. Räyskälän monipuolinen maasto tarjoaa mainiot mahdollisuudet erämaaluonnossa samoiluun, kalastukseen ja veneilyyn.

Lähialueesta löytyy myös suunnistuskarttoja. Vaellus- ja pyöräilyreitti -verkosto on valmistumassa seudulle. Vahvasti suunnitelmissa on myös kiintorastiverkoston ja moottorikelkkareitistön tekeminen. Muutamien kilometrien säteellä löytyy myös kyläkauppa, Räyskälän Ilmailukeskus, Marsalkka Mannerheimin metsästysmajamuseo sekä hotelli-ravintola Laakasalo.

Rannalla on hyvät uintimahdollisuudet, veneet vesillä liikkumiseen sekä grillikatos illanistujaisiin. Leirikeskuksessa on mm. sali- ja luokkatila, yhteismajoitustiloja, sauna, keittiö astioineen ja varusteineen (noin 40 hengelle). Viihdettä ja toimintaa varten sisätiloissa mielenkiintoisia pelejä ja laitteita, mm. biljardipöytä, piano, TV-video, koulutusta varten perus-AV-välineet.

Leirikeskus sopii hyvin yhtenäisille ja omatoimisille ryhmille, kooltaan 10-50 henkilöä. Varsinaisia vuodepaikkoja on tällä hetkellä 24. (Vetäjien huoneessa 5 vuodepaikkaa). Lisäksi ”patjapaikkoja” on useita.

Tyypillisiä asiakkaita ovat mm. leirikoulut, nuorisoleirit, liikunta-, musiikki- ja tanssileirit. Myös perhejulhliin leirikeskus soveltuu hyvin. Paikka ei erityisen hyvin sovellu liikuntaesteisille monien tasojen ja rantaan johtavien portaiden vuoksi. Perushinnat ovat erittäin edulliset. Suurille ryhmille tai juhlapyhille määritellään erillinen pakettihinta.

Lisätietoja

Suomen Urheiluilmailuopisto


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 4 Kyllä 3 Ei 4