Avoimet työpaikat

Työnjohtajan toimi

Tekninen toimi hakee palvelukseensa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen aktiivista ja organisointikykyistä työhön osallistuvaa

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviin kuuluvat yleisten alueiden, urheilu- ja liikuntapaikkojen sekä kiinteistöjen piha-alueiden hoidon työnjohto- ja rakentamistehtävät sekä näiden vastuualueiden toiminnan kehittäminen. Tehtävään sisältyy myös velvollisuus osallistua työajan ulkopuoliseen varallaolopäivystykseen.

Valittavalta henkilöltä odotamme puutarhateknikon tai puistopuutarhurin ammattitutkintoa, kokemusta alan työnjohtotehtävistä ja työn edellyttämiä atk-taitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.Arvostamme hyviä esimiestaitoja, vastuullista työotetta sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän lisäksi tehtävään tarvittavan perehdytyksen ja hyvän työyhteisön. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän tämänhetkinen tehtäväkohtainen palkka on 2 200 €/kk. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset työ- ja opintotodistuksineen toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta 24.11.2017 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöpäällikkö Pasi Träff 050 321 4924 tai tekninen johtaja Timo Rahikainen 040 330 6040.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.