Avoimet työpaikat

Koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaaja (3)

Haemme kolmea ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 11.8.2020 – 4.6.2021. Määräaikaisten työsuhteiden sijoituspaikkoina ovat Kirkonkylän (2) ja Läyliäisten (1) alueiden aamu- ja iltapäivätoiminta.

Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja koululaisten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Iltapäivätoiminnan ohjaajan työaikamuoto on yleistyöaika ja työaika 21 tuntia / viikko.

Haemme koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin sekä aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajan ammattitutkinnon tai soveltuvan lähihoitajan tutkinnon suorittanutta henkilöä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Osa-aikaisen työajan mukainen tehtäväkohtainen palkka on 1065,36 € / kk. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 1.6.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat päiväkodin johtajat Susanna Grönberg (Kirkonkylän apip-toiminta) p. 040 3306083 ja Maija-Kaisa Koski (Läyliäisten apip-toiminta) p. 040 3306118 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.