Sosiaalipalvelut Vammaispalvelut Vanhuspalvelut

Huhtikuussa kuljetuspalveluasiakas voi tilata myös internetin kautta

Kanta-Hämeen kuljetuspalvelun asiakkaat voivat 15.4.2019 alkaen jatkossa tehdä tilauksen myös internetin kautta. Palvelun käyttöönottaminen edellyttää, että asiakas rekisteröityy internettilauksen käyttäjäksi. Tilaaminen on mahdollista asiakkaalle, jolla on sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukainen kuljetuspalveluoikeus. Tilaussivusto löytyy osoitteesta https://makupa.taksitampere.fi

Internet-tilaaminen on mahdollista kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden ja tilaaminen on täysin maksutonta. Myös internet-tilauksissa matkat tilataan edellisenä päivänä klo 14 mennessä ja ennakoimattomat matkat viimeistään kahta tuntia ennen haluttua matka-ajankohtaa. Lisäksi on mahdollisuus tilata useita asiointi- ja virkistysmatkoja etukäteen pisimmillään kahden viikon ajalle. Pikamatkoja ei voi tilata internetin kautta.

Matkojen tilaaminen on edelleen mahdollista myös puhelimitse kuljetuspalvelukeskuksesta numerosta 0100 4135 (aisti- ja puhevammaiset tekstiviestillä numerosta 046 920 0535).

Sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalvelumatkojen järjestämisestä on 2018 kesästä lähtien vastannut maakunnallinen kuljetuspalvelukeskus ylläpitäjänään Tampereen Aluetaksi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.