Yleinen

Kolme lähihoitajaa

Tule sinäkin työskentelemään Lopen kotihoitoon! Nyt on haettavana kolme lähihoitajan toimea Lopen kotihoidossa /resurssipoolissa. Haemme kahta työntekijää resurssipooliin ja yhtä työntekijää kotihoidon tiimiin. Resurssipoolissa pääset työskentelemään myös asumispalveluyksiköissä ja sinut perehdytetään hyvin eri yksiköiden toimintaan.

Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaslähtöisesti.  Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoito- ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä työyhteisössä.

Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilö­kohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Resurssipoolin työntekijänä toimit sekä kotihoidon tehtävissä, että tarpeen mukaan asumispalveluyksiköissä.

Työsuhde alkaa 23.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 8.3.2020 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2209,14 euroa/kk.

Lisätietoja antaa kotihoidonohjaaja p. 019-758 6162, niina.oksanen@loppi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.