Avoimet työpaikat

Koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaaja

Haemme ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 29.10.2018 – 31.5.2019. Määräaikaisen työsuhteen sijoituspaikka on Kirkonkylän alueen aamu- ja iltapäivätoiminta Päiväkoti Muksumäessä.

Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja koululaisten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Iltapäivätoiminnan ohjaajan työaikamuoto on yleistyöaika ja työaika 20 tuntia / viikko.

Haemme koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin sekä aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajan ammattitutkinnon tai soveltuvan lähihoitajan tutkinnon suorittanutta henkilöä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Osa-aikaisen työajan mukainen tehtäväkohtainen palkka on 1004,59 € / kk. Koeaika on kolme (3) kuukautta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja osoitteesta www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/200063 tai päiväkodin johtaja Susanna Grönberg p. 040 330 6083, sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.