Koulut Sivistyspalvelut

Kouluruokapakettien jako aloitetaan torstaina 2.4.

Kunta käynnisti eilen valmistautumisen kouluruokapakettien jakoon etäopiskeleville peruskoululaisille ja lukiolaisille.  Oppilaiden huoltajat ovat ottaneet hyvin vastaan kunnan tarjoaman palvelun. Kouluruokapaketteja jakamalla kunta haluaa huolehtia myös etäopiskelussa olevien koululaisten ruokailusta, vaikka valmiuslain aikana kunnalla onkin velvoite järjestää kouluruokailu vain lähiopetuksessa oleville oppilaille.

Ensi viikolla jaettavien ruokakassien sisältö saattaa vaihdella tuotteiden saatavuudesta riippuen. Kasseissa on sekä kuivatarvikkeita että kylmäsäilytystä vaativia tuotteita. Osa tuotteista on sellaisenaan syötäviä, osa lämmitettäviä tai helposti ateriaksi valmistettavia. Ruokapakettien sisältö joudutaan sopeuttamaan kouluruokailuun varattuihin määrärahoihin. Normaalioloissa kouluruoka-annoksen ainekset maksavat Lopella keskimäärin 85 snt/annos.

Jako järjestetään oppilaskohtaisen paketin määräaikaan (pe 27.3. klo 16) mennessä tilanneille torstaina 2.4. klo 12-15 Kirkonkylän, Launosten ja Läyliäisten kouluissa. Noutopaikoilla tulee noudattaa ehdottomasti turvavälejä ja muuta henkilökunnan antamaa ohjeistusta. Paikalle saa tulla vain oireettomana.

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.