Sivistyspalvelut Varhaiskasvatus

Kouluruokapakettien jako laajennetaan esioppilaisiin torstaina 16.4. alkaen

Kunta aloitti 2.4.2020 kouluruokapakettien jaon etäopiskeleville peruskoululaisille ja lukiolaisille.  Oppilaiden huoltajat ovat ottaneet hyvin vastaan kunnan tarjoaman palvelun. Kouluruokapaketteja jakamalla kunta haluaa huolehtia myös etäopiskelussa olevien koululaisten ruokailusta, vaikka valmiuslain aikana kunnalla onkin velvoite järjestää kouluruokailu vain lähiopetuksessa oleville oppilaille.

Kouluruokapakettien jako laajennetaan to 16.4. alkaen koskemaan myös esioppilaita, jotka eivät osallistu esiopetukseen poikkeusolon aikana ja joiden huoltajat arvioivat ruokapaketin perheen tilanteen kannalta tarpeelliseksi.

Ruokakassien sisältö saattaa vaihdella tuotteiden saatavuudesta riippuen. Kasseissa on sekä kuivatarvikkeita että kylmäsäilytystä vaativia tuotteita. Osa tuotteista on sellaisenaan syötäviä, osa lämmitettäviä tai helposti ateriaksi valmistettavia. Erityisruokavaliota ei ole mahdollista huomioida.

Ruokapakettien sisältö joudutaan sopeuttamaan kouluruokailuun varattuihin määrärahoihin. Normaalioloissa kouluruoka-annoksen ainekset maksavat Lopella keskimäärin 85 snt/annos.

Jako järjestetään oppilaskohtaisen paketin määräaikaan mennessä tilanneille torstaina 16.4. klo 12 – 15 Kirkonkylän, Launosten ja Läyliäisten kouluissa. Noutopaikoilla tulee noudattaa ehdottomasti turvavälejä ja muuta henkilökunnan antamaa ohjeistusta. Paikalle saa tulla vain oireettomana.

Huoltajien tulee tehdä tilaus maanantaihin 6.4. klo 8 mennessä vastaamalla varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokolle Wilma – viestillä.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.