Yleinen

Kuljetusliike E. Nousiainen rakentaa logistiikkakeskuksen Silmänkannon yritysalueelle

Kuljetusliike E. Nousiainen ja Lopen kunta ovat sopineet kaupoista Silmänkannon yritysalueen tontista Lopella. Kauppakirjat allekirjoitetaan heti vuoden vaihteen jälkeen. Kuljetusliike Nousiainen ostaa alueelta 2,19 hehtaarin kokoisen tontin 208.050 euron hintaan. Alueelle nousee noin 1100 kem2 kokoinen halli, jonka rakentaminen alkaa jo keväällä 2021. Tilojen suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa BRAND toimitilat Oy. Uudet toimitilat tulevat kuljetusliikkeen huolto- ja varastokäyttöön.

”Lopen alueen keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Hämeenlinnasta, kuin Hyvinkäältä oli ratkaisevaa tontin hankinnassa”, kertoo kuljetusliike E. Nousiaisen toimitusjohtaja Antti Nousiainen.  Etuna nähtiin myös rakentamisvalmis tontti, joka nopeuttaa rakennusprojektia. Tarkoituksena onkin, että yritys pääsee muuttamaan uusiin toimitiloihin vuoden 2021 loppuun mennessä.

Kuljetusliike E. Nousiainen Oy on puunkuljetukseen erikoistunut yritys joka toimii tällä hetkellä Hyvinkäällä. Tonttikauppojen myötä yrityksen uusi kotipaikka tulee Lopelle.

Lisätietoja antaa

KULJETUSLIIKE E. NOUSIAINEN OY
Antti Nousiainen, p. 040 776 7105, antti(at)kuljetusliikenousiainen.fi

LOPEN KUNTA
maankäyttöpäällikkö Pekka Säteri, p. 019 758 6041, pekka.sateri(at)loppi.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.