Yleinen

Kunnanhallituksen päätöksiä 26.7.2021

Lopen kunnanhallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen maanantaina 26.7.2021. Kunnanhallituksella oli käsiteltävänä muun muassa perusturvajohtajan ja sivistysjohtajan virkojen täyttäminen.

Perusturvajohtaja Kaisa Lepolan virkasuhde Lopen kuntaan päättyy 31.8.2021. Myönnettyään perusturvajohtajalle eron virastaan, kunnanhallitus päätti julistaa perusturvajohtajan viran haettavaksi. Kunnanhallitus päätti viran kelpoisuusehdoista ja asetti perusturvajohtajan viran täyttämistä varten valintatyöryhmän.

Kunnanhallituksella oli käsiteltävänä myös sivistysjohtajan viran täyttäminen. Kunnanhallitus myönsi Mika Silvennoiselle eron Lopen kunnan sivistysjohtajan virasta 24.9.2021 alkaen ja päätti julistaa sivistysjohtajan viran haettavaksi. Kunnanhallitus päätti samalla viran kelpoisuusehdoista ja asetti myös sivistysjohtajan viran täyttämistä varten työryhmän.

Lisäksi kunnanhallitus käsitteli  uuden valtuustokauden alkuun suunnitellun luottamushenkilökoulutuksen sisältöä ja Asunto Oy Kuusistonmäen asunto-osakkeiden myyntiä. Näistä ja kokouksessa käsitellyistä muista asioista löytyy lisätietoa kokouksen pöytäkirjasta, joka julkaistaan kunnan verkkosivuilla keskiviikkona 28.7.2021.

Lisätietoja antaa

Jenny Saarela
talous- ja hallintojohtaja
040 676 6422
jenny.saarela (at) loppi.fi

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.