Yleinen

Kunta mukana Lopen Yrittäjien markkinatorilla 8.6. klo 9-14

Lopen kesätorikauden avaa tänä vuonna Yrittäjien markkinatori lauantaina 8.6. klo 9-14.

Toritapahtumassa yleisöä viihdyttää musiikkitaiteilija Seppo Lankinen. Esiintymislavalla nähdään myös Kunnan Pojat –yhtye Timo Aallon johdolla.

Estradi on avoin pienille yritysesittelyille, luvassa on ainakin Lopen vanhimpien yritysten esittelyjä – onhan nyt Lopen Apteekin 120 vuotisjuhlavuosi, H. G. Paloheimo Oy täyttää 130 vuotta ja Vilho Leino Oy:lläkin on jo korkea mittarilukema. Lisäksi esittäytymässä on myös tuore loppilaisyritys Järki-Saneeraus Oy Silmänkannosta.

Myös Lopen kunta on markkinoilla  mukana. Kunta järjestää saman päivänä opastetut kiertoajelut Lopen kylissä klo 10 ja klo 12.30. Kierros kestää kaksi tuntia ja bussi lähtee Viertotie 1:n edessä olevalta parkkipaikalta. Kummallekin kierrokselle mahtuu 60 ensimmäistä mukaan. Oppaana toimii Anneli Kailokari.

Kuntalassa esitetään tänä kesänä kuvatut Lopen markkinointivideot tasatunnein klo 10-13. Uusien videoiden lisäksi esitetään vanhoja Loppi-filmejä, joista vanhin lienee Kotiseutuni Loppi vuodelta 1958.

Tapahtuman toripaikkavaraukset Pasi Tarkkalalta, pasi.tarkkala@lin-car.fi tai p. 010 841 3401. Pääyhteistyökumppanina on Lopen Lehti.

Samana päivänä on myös kirjastossa avointen ovien toimintapäivä klo 10-14. Kirjastossa on paljon ohjelmaa koko perheelle, mm. teatteriesitys Prinssi ja kukka klo 12.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.