Kuulutus

Kuulutus ehdotuksesta jätehuollon palvelutasoksi / jätelautakunta Kolmenkierto

Kuntien yhteinen jätelautakunta, jätelautakunta Kolmenkierto, on valmistellut ehdotuksen jätehuollon palvelutasoksi. Palvelutasossa on kyse siitä, millaisia jätehuollon palveluja kuntalaisille ja kiinteistöille tarjotaan ja kuinka palveluja halutaan kehittää tulevien vuosien aikana. Ehdotus koskee Hattulaa, Hausjärveä, Hyvinkäätä, Hämeenlinnaa, Janakkalaa, Järvenpäätä, Keravaa, Loppea, Mäntsälää, Nurmijärveä, Riihimäkeä, Tuusulaa ja Valkeakoskea.

Jätelautakunta päätti kokouksessaan 23.10.2019 § 42 pyytää ehdotuksesta lausunnot ja varata hallintolain 41 §:n mukaisen vaikuttamismahdollisuuden mielipiteiden lausumiseen asiasta. Ehdotus jätehuollon palvelutasosta on nähtävillä edellä mainittujen kuntien sekä jätelautakunta Kolmenkierron verkkosivuilla www.kolmenkierto.fi (katso etusivun tiedote).

Jätehuollon palvelutaso määritellään alueelle nyt ensimmäistä kertaa. Ehdotuksen tavoitevuosi on 2022. Tarkoitus on, että jätelautakunta Kolmenkierto hyväksyy palvelutason vuoden 2020 alkupuolella sen jälkeen, kun luonnoksesta annetut lausunnot ja mielipiteet on käsitelty.

Ehdotuksesta voi myös keskustella ja esittää mielipiteitä ota.kantaa.fi –palvelussa, jonne avataan hanke 1.11.–31.12.2019.

Kirjalliset lausunnot ja mielipiteet tulee toimittaa 31.12.2019 mennessä osoitteeseen:

Hämeenlinnan kaupunki
Jätelautakunta Kolmenkierto
PL 84
13101 Hämeenlinna

tai sähköpostitse jatelautakunta@hameenlinna.fi.

Lisätiedot: jätehuoltosuunnittelija Martta Kantele p. 03 621 2062

 

Hämeenlinnassa 31.10.2019

 

Yhteinen jätelautakunta – jätelautakunta Kolmenkierto


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.