Avoimet työpaikat

Lähihoitaja, kehitysvammaisten palvelut

Lopen kunta hakee lähihoitajaa vakituiseen toimeen 6.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on kehitysvammaisten asumisyksikkö Pajukoti, joka on 16-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen ympärivuorokautinen yksikkö.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu sekä ikäihmisten että nuorten kanssa työskentely. Työ on jaksotyötä.

Hakemukset pyydetään tekemään 22.4.2019 kello 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2209,14 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

 Lisätietoja antaa Pajukodinvastaava sairaanhoitaja Johanna Siivonen, p. 050 573 3738 tai johanna.siivonen@loppi.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.