Yleinen

Lähihoitaja kotihoitoon

Lopen kunta panostaa ikäihmisten kotona asumisen tukemiseen. Nyt on haettavana lähihoitajan toimi Lopen kotihoidossa. Toimen sijoituspaikka on kotihoidon tiimissä. Tule sinäkin työskentelemään innostavaan ja kehittyvään työyhteisöön!

Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoito- ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä.

Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös voimassaolevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan joulukuun aikana. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä. Käytössämme on Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2209,14 euroa/kk.

Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 1.12.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja antaa kotihoidonohjaaja Niina Oksanen p. 019 758 6162, niina.oksanen@loppi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.