Avoimet työpaikat

Lähihoitaja, vanhusten palvelut

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 7.10.2019–9.7.2020. Työ alkaa 7.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on Hoivakoti Eedilä, joka on ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti Eedilä on 43-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista ja lyhytaikaista hoivaa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti. Lähihoitajalla on mahdollisuus työskennellä myös kuntouttavalla lyhytaikaisosastolla, jolloin eduksi katsotaan kuntouttavan työn osaaminen ja kokemus lyhytaikaisasiakkaiden hoidosta. Hoivakoti Eedilässä työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu hoivakodin asukkaiden päivittäiseen hoitoon ja arjen virikkeeseen liittyvät tehtävät. Työ on kolmivuorotyötä. Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 22.9.2019 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttävää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2209,14 euroa/kk.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

 Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Satu Solin 15.9.2019 asti, p. 040 330 6152 satu.solin@loppi.fi ja 16.9.2019 alkaen vastaava sairaanhoitaja Päivi Salonen, p. 040 330 6152 paivi.salonen@loppi.fi

 www.loppi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.