Elinkeinopalvelut Liikunta

Latumestari Erkki Ranta on 25. Lopen Uupunut

Lopen Samoojien latuvastaava Erkki Ranta on 25. Lopen Uupunut. Valinta tapahtui yleisöäänestyksellä, jonka perinteiseen tyyliin toteuttivat kotiseutuyhdistys Loppi-Seura, Lopen lukio sekä Aamuposti- ja Aamuposti Viikko-lehdet. Äänestyksen tulos julkistettiin keskiviikkona 18.12.19

Äänestyksessä annettiin kaikkiaan reilut 260 ääntä. Viime vuosien trendi jatkui, eli yhä suurempi osa äänistä tulee sähköpostilla tai tekstiviestillä. Äänestää saavat Lopella asuvat, vapaa-aikaansa Lopella viettävät sekä ne joilla on juuret Lopella. Nytkin ääniä tuli niin Ranskasta, Saksasta kuin Sveitsistä.

Erkki Rannan ääniosuus oli noin neljännes. Kakkoseksi, selvästi Rannan taakse, sijoittui pitokokki Mervi Korpela ja kolmanneksi yrittäjäaktiivi, monessa mukana oleva Jarmo Laukkanen. Kaikkiaan ääniä sai 14 henkeä, joista kymmenen oli valintatoimikunnan ennakolta nimeämiä ehdokkaita.

Vaihtelevien talvien myötä on Erkki Ranta joutunut tekemään latuja joskus useampaankin kertaan talven aikana. Kun lämpöaalto yllättää ja lumet alkavat sulaa, ovat hyvät konstit tarpeen jotta hiihtoa liikuntamuotonaan harrastavat voivat ylläpitää kuntoaan.

Latujen lisäksi Erkki Ranta tunnetaan myös kesäisten polkujen ylläpidosta. Ne ovat koetuksella esimerkiksi Poronpolun ja Loppi Trail-tapahtumien aikaan.

Lopen Samoojat ry juhli syksyllä 40-vuotista taivallustaan.

Lopen Uupunut on aikaansaava henkilö, joka on vuoden tai vuosien aikana uupumatta uurastanut kanssaihmistensä eteen, ollut heille ystävällinen sekä pitänyt hyvää huolta Lopen maineesta.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.