Koulut Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta Nuoriso

Jälki-ilmoittautuminen kesän uimakouluihin

Lopen liikuntatoimen uimakoulut toteutetaan Tervakosken uimahallissa viikoilla 23 ja 24. Tänä kesänä alkeisryhmiä on viisi ja jatkoryhmiä kaksi. Kuhunkin ryhmään mahtuu kymmenen uimakoululaista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Uimakoulusta lähetetään lasku, joka tulee olla maksettuna ennen uimakoulun alkua. Hinta sisältää uimahallimaksun, uimaopetuksen, todistuksen ja suoritetut merkit. Jos sinulla on uintikirja aikaisemmasta uimakoulustasi, anna se uimaopettajalle heti uimakoulun alkaessa. Kaikille uimakoululaisille lähetetään sähköpostia ennen uimakoulun alkua.

Vanhemmat vastaavat lasten kuljetuksesta Tervakosken uimahallille. Jokainen ryhmä kokoontuu ennen tunnin alkua uimahallin kahviossa. Kahviosta eteenpäin uimakoululaiset ovat ohjaajien vastuulla koko uimakoulun ajan. Uimarit tulevat ryhmänä takaisin kahvioon n. 5 minuuttia ennen seuraavan ryhmän aloitusaikaa.

Uimakouluissa on vielä tilaa 10.-14.6. (ma-pe) klo 14.15 alkeisuimakoulussa sekä klo 13.15 jatkouimakoulussa. Lomakkeeseen tästä linkistä.

JATKOUIMAKOULUT (2 ryhmää)

Kenelle                 Jatkouimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat suorittaneet merenneito eli alkeismerkin, pärjäävät isossa altaassa ja uivat vähintään 10 m myyrää.

Milloin                 10.-14.6. (ma-pe)

Ryhmä 1 klo 13.15

Ryhmä 2 klo 14.15 (ALKEISUIMAKOULU)

Hinta                    35 € (sis. alv.)

Jatkouimakoulussa syvennetään jo opittuja uimataitoja leikkimielisyyttä unohtamatta. Uintimerkkejä on mahdollista suorittaa kala eli taitomerkkiin asti jatkouimakoulun aikana. Perjantain uimakoulukerran jälkeen järjestetään pienimuotoinen päätöstilaisuus uimahallin kahviossa.

Mira Sydänmaa
Liikuntasuunnittelija
040 330 6033
mira.sydanmaa (at) loppi.fi

 


,

Asiasanat: uimakoulu

OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.