Asuminen ja rakentaminen Tekniset palvelut

Lopen kunta myy vapaita tontteja verkkohuutokaupalla

Lopen kunta lähtee tehostamaan asuin- ja yritystonttien myyntiä Huutokaupat.comin kautta. Kunnalla on tällä hetkellä verkkohuutokaupassa myynnissä yksi tontti, joka sijaitsee kirkonkylällä Rosamundantiellä. Kevään aikana myyntiin laitetaan muitakin tontteja.

Huutokaupat.comin myyntiasiantuntija Petteri Paananen kertoo, että julkisen sektorin kannattaa hyödyntää Huutokaupat.comin valtakunnallista näkyvyyttä arvo-omaisuuden myynnissä: ’’Ostajien tavoittaminen vain paikallisella näkyvyydellä ei ole riittävää, mutta toisaalta kuntien pienet markkinointibudjetit ovat sanelleet reunaehdot. Huutokaupat.comissa vieraillaan kuukausittain yli kolme miljoonaa kertaa, joten meidän kautta kunnat saavat edullisesti aivan eri luokan näkyvyyden.’’

Huutokaupattavan tontin huutoaika päättyy 23.3.2019 klo 23. Lopullisen myyntipäätöksen tekee Lopen kunnanhallitus

Huutokauppakohteeseen voi tutustua osoitteessa https://huutokaupat.com/1049473

Lopen kunta jatkaa tänäkin vuonna tonttien myyntiä 10 000 euron hintaan. Tontteja markkinoidaan kevään aikana kohdennetusti mm. Vantaalla sekä Lahden ja Tampereen seuduilla. Lisäksi kunta osallistuu mm. Riihimäellä marraskuussa järjestettäville RixuRaxa messuille.

Lisätietoja antaa

Pekka Säteri, maankäyttöpäällikkö, Lopen kunta
p. 019 758 6041, pekka.sateri(at)loppi.fi

Petteri Paananen, myyntiasiantuntija, Huutokaupat.com
050 5131 173, petteri.paananen(at)mezzoforte.fi

Huutokaupat.com on Suomen suurin arvo-omaisuuden huutokauppapalvelu. Yritykset ja julkisen hallinnon toimijat huutokauppaavat palvelussa kaikkea arvo-omaisuutta yli 230 miljoonalla eurolla vuodessa. www.huutokaupat.comOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.