Kansalaisopisto Kansalaisopisto Kulttuuri ja vapaa-aika

Lopen opiston tapahtumia keväällä

Lopen opiston kevätlukukausi kurssien osalta on pian päättymässä, mutta huhti-toukokuussa on tarjolla yksi kirjailijavierailu, kevätnäyttelyitä ja konsertti.

Maanantaina 9.5. klo 18.-19.30 saapuu kirjailijavieraaksemme Ville Kaarnakaari. Kirjailija Ville Kaarnakari kertoo kirjojensa synnystä ja niiden taustatyöstä. Reservin majuri ja entinen rauhanturvaaja on kirjoittanut 18 teosta. Kaarnakarin kirjojen lajityyppi on sotatrilleri. Hänen uusin teoksensa on nimeltään Varjo. Yleisöllä on mahdollista esittää kysymyksiä Kaarnakarin teoksiin liittyen. Kirjailijavierailu järjestetään yhteistyössä Lopen opiston ja Lopen kunnankirjaston kanssa. Tilaisuus on maksuton, mutta luennolle tulee ilmoittautua etukäteen: p. 019 758 6032/019 758 6770 tai netissä https://uusi.opistopalvelut.fi/loppi/fi/

Satumaa Singers naiskuoron kevätkonsertti, Tuulin luulin kevättuulin, on keskiviikkona 27.4. klo 19.00 Fallesmanni- salissa: Sanna Mansikkaniemi, kuoronjohto ja Kirsi Jaakkola, harmonikka. Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan mukana! Ohjelmassa on iloisia kevätlauluja. Tilaisuus on maksuton.

Koko huhtikuun ajan on kuvataidekurssien opiskelijoiden töitä esillä Fallesmanni- salissa Lopen kunnankirjastossa. Toukokuun ajan on kädentaitokurssien kevätnäyttely Fallesmanni- salissa. Kädentaitokurssien näyttelyn avajaiset ovat maanantaina 2.5. klo 18.00. Avajaisohjelmassa on luvassa opiston eri-ikäisten opiskelijoiden musiikkiesityksiä. Näyttelyt ovat avoinna kirjaston aukioloaikoina sekä silloin kuin Fallesmanni- salissa ei ole muuta toimintaa. Tervetuloa näyttelyihin!OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.