Ei voi, opistolla ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Opiston ja kurssia opettavan tuntiopettajan on tiedettävä etukäteen läsnäolijat kurssilla. Vakuutukset koskevat vain kurssille ilmoittautuneita loppilaisia. Ulkopaikkakuntalaiset ilmoittautujat tulee huolehtia itse vakuutusturvaan.

Erillistä tiedotetta kurssin alkamisesta ei lähetetä. Laita siis kurssin aika ja paikka itsellesi muistiin. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai siihen tulee jotain muutoksia.

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät saavat 30 % alennuksen koko lukuvuoden kestävien kurssien kurssimaksusta lukuun ottamatta Opetushallituksen tukemia koulutuksia, joissa on alennettu hinta. Rintamatunnuksen omaavat veteraanit on vapautettu kurssimaksuista.

Eläkeläisalennuksen saavat vuonna 1955 tai sitä ennen syntyneet opiskelijat automaattisesti. Mikäli olet nuorempi eläkeläinen, käy näyttämässä eläkeläiskorttisi opiston toimistolla elokuussa, tai sovi joku muu tapa sen todentamiseen.

Työttömän alennuksen saa toimittamalla todistuksen työnhaun voimassaolosta. Todistuksen saa TE-toimiston Oma asiointi – verkkopalvelusta ja se toimitetaan opiston toimistoon ennen kurssin alkamista. Laskutuksen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Opiskelija-alennuksen saa kokoaikainen opiskelija esittämällä opiskelijakortin tai oppilaitoksesta saatavan opiskelijatodistuksen ennen kurssin alkua. Laskutuksen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Smartum Saldo: Kirjaa henkilötietosi ilmoittautumislomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen. Sen jälkeen avautuvalla sivulla on Smartumin logo, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan omalle saldotilillesi.

ePassi: Kirjaa henkilötietosi ilmoittautumislomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen. Sen jälkeen avautuvalla sivulla on kurssin nimen kohdalla Kulttuuripassi/Sporttipassi -logo, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan ePassin tilillesi.

Smartumseteli -maksu: Maksetaan Palvelupiste Rosamundassa (Kunnankirjasto, Kauppatie 3).

Jos maksamisessa on ongelmia, ole yhteydessä opiston toimistoon. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa seteleillä/kortilla.

Lähtökohtana on, että syyslukukauden kurssit alkavat lähiopetuksessa. Myös etäopetuksen järjestämiseen on varauduttu, ja sitä varten opistolle on hankittu sähköinen Pedanet -alusta.

Mikäli valot palavat päivällä kyseessä on lähes aina käynnissä olevat huoltotyöt. Katuvaloja huolletaan n. 8 viikon välein, yksittäisiä sammuneita katuvaloja ei lähdetä korjaamaan huoltokierroksen ulkopuolella.

Vikailmoitukset voi lähettää sähköpostilla tekniseen toimeen tiina.ojanen@loppi.fi tai soittamalla numeroon 019 758 6046.

Vikailmoituksessa pitää mainita katuosoite ja vian laatu.

Loppi kuuluu Kolmenkierron jätelautakuntaan ja jäteneuvonnasta vastaa Kiertokapula Oy. Ohjeita jätehuoltoon ja lajitteluun löydät täältä. Voit olla neuvontaan yhteydessä puhelimitse 075 753 0011 tai sähköpostilla neuvonta(at)kiertokapula.fi.

Kunnan maankaatopaikalle voi viedä

  • kunnan alueella tapahtuvassa rakennustoiminnassa syntyvää puhdasta ylijäämämaata
  • oksia ja risuja ym. puutarhajätettä (ei kantoja)

Kunnan palvelupisteestä saa lainaksi avaimen maankaatopaikan puomille ja ajo-ohjeet. Avain palautetaan takaisin kunnan palvelupisteeseen viipymättä.

Lähimmät kaatopaikat ovat Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa. Kiertokapula Oy:n Kapulan ja Karanojan kaatopaikat ovat avoinna ma-pe 7-19, osoitteet: Kapulasillantie 10, Hyvinkää ja Karanojantie 145, Hämeenlinna.

Vaarallisten jätteiden ja sähkö- ja elektroniikkaromun vastaanotto on avoinna keskiviikkoisin 7.30 – 16.00 kunnan varikolla, osoitteessa Ojajoenkaari 20. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Pisteessä otetaan vastaan • maali- ja liuotinjätteet • jäteöljy, öljynsuodattimet ja öljyiset trasselit yms. • jätepolttoaineet • jarrunesteet • romuakut • loisteputket ja -lamput • rikkakasvien ja tuholaisten torjunta-aineet. Huomaa, että rakennusjätettä, muovikanistereita, muovikalusteita, styroksia tai huonekaluja tai kyllästettyä puuta ei oteta vastaan.

Varastonhoitajan tavoitat numerosta 040 330 6353.

Romurenkaita vastaanottavat renkaita myyvät liikkeet. Romuajoneuvot tulee toimittaa valtakunnallisen keräyksen vastaanottopisteisiin. Tiedon lähimmistä pisteistä saa osoitteesta www.autokierratys.fi.

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 15 Ei 28 Kyllä 15 Ei 28