Ei voi, opistolla ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Opiston ja kurssia opettavan tuntiopettajan on tiedettävä etukäteen läsnäolijat kurssilla. Vakuutukset koskevat vain kurssille ilmoittautuneita loppilaisia. Ulkopaikkakuntalaiset ilmoittautujat tulee huolehtia itse vakuutusturvaan.

Erillistä tiedotetta kurssin alkamisesta ei lähetetä. Laita siis kurssin aika ja paikka itsellesi muistiin. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai siihen tulee jotain muutoksia.

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät saavat 30 % alennuksen koko lukuvuoden kestävien kurssien kurssimaksusta lukuun ottamatta Opetushallituksen tukemia koulutuksia, joissa on alennettu hinta. Rintamatunnuksen omaavat veteraanit on vapautettu kurssimaksuista.

Eläkeläisalennuksen saavat vuonna 1955 tai sitä ennen syntyneet opiskelijat automaattisesti. Mikäli olet nuorempi eläkeläinen, käy näyttämässä eläkeläiskorttisi opiston toimistolla elokuussa, tai sovi joku muu tapa sen todentamiseen.

Työttömän alennuksen saa toimittamalla todistuksen työnhaun voimassaolosta. Todistuksen saa TE-toimiston Oma asiointi – verkkopalvelusta ja se toimitetaan opiston toimistoon ennen kurssin alkamista. Laskutuksen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Opiskelija-alennuksen saa kokoaikainen opiskelija esittämällä opiskelijakortin tai oppilaitoksesta saatavan opiskelijatodistuksen ennen kurssin alkua. Laskutuksen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Smartum Saldo: Kirjaa henkilötietosi ilmoittautumislomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen. Sen jälkeen avautuvalla sivulla on Smartumin logo, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan omalle saldotilillesi.

ePassi: Kirjaa henkilötietosi ilmoittautumislomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen. Sen jälkeen avautuvalla sivulla on kurssin nimen kohdalla Kulttuuripassi/Sporttipassi -logo, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan ePassin tilillesi.

Smartumseteli -maksu: Maksetaan Palvelupiste Rosamundassa (Kunnankirjasto, Kauppatie 3).

Jos maksamisessa on ongelmia, ole yhteydessä opiston toimistoon. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa seteleillä/kortilla.

Lähtökohtana on, että syyslukukauden kurssit alkavat lähiopetuksessa. Myös etäopetuksen järjestämiseen on varauduttu, ja sitä varten opistolle on hankittu sähköinen Pedanet -alusta.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 13 Ei 27 Kyllä 13 Ei 27