Yleinen

Loppi tutuksi 50-vuotisjuhlanumero on ilmestynyt

Loppi tutuksi –julkaisu on tarjonnut jo 50 vuoden ajan loppilaisille, vapaa-ajan asukkaille ja matkailijoille tuhdin paketin tietoa Lopen palveluista, tapahtumista ja kunnan ajankohtaisista asioista. Tämän vuoden esite on tullut juuri painosta ja on parastaikaa jakeluverkoissa.

Ensimmäinen Loppi tutuksi ilmestyi vuonna 1970 nimellä Matkailuesite ja palveluhakemisto ja se tehtiin kunnan julkaisemana. Lehden muoto ja ulkoasu on kehittynyt vuosien varrella pienestä esitteestä muhkeaksi lukupaketiksi.  Kaikki vanhat Loppi tutuksi –julkaisut löytyvät kirjaston Loppi –huoneesta.

Tänäkin vuonna lehden jakelun hoitaa Jakelujuniorit, joten se jaetaan niihin loppilaisiin kotitalouksiin, joilla ei ole mainoskieltoa. Jakelu suoritetaan keskiviikkona 13.5. ja lauantaina 16.5. Lehti jaetaan samalla viikolla myös vapaa-ajan asukkaille kaupunkiosoitteisiin.

Jos Loppi tutuksi ei kolahda omaan postilaatikkoon, sen voi noutaa kirjaston esitetelineestä 1.6. alkaen kun kirjasto aukeaa. Esitettä saa kesäkuun alusta alkaen myös myös useista loppilaisista yrityksistä ja muista jakelupisteistä eri kylissä.

Tästä voit selailla lehden sähköistä versiotaOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.