Marskin Kelohuvila

Marskin Majan yhteydessä on kelohonkainen huvila, jossa voi majoittua, järjestää kokouksen tai juhlat. Huvilassa on majoitustilaa 12 henkilölle. Majoitustilat ovat kolmessa makuuhuoneessa ja piha-aitassa ja mahdollisuus on vielä viiteen lisävuoteeseen. Isossa tuvassa on mukava istua iltaa tai pitää kokousta. Pitkän kelohonkapöydän ääreen sopii suurempikin joukko, tekemään päätöksiä tai pohtimaan maailman menoa vaikka takkatulen luomassa tunnelmassa. Kokoustilana huvila soveltuu 16–20 henkilölle.

Lisätiedot ja varaukset
myynti@marskinkelohuvila.fi
p. 040 016 7327
www.marskinkelohuvila.fi

Lopen Erähuvila

Erähenkinen piilopaikka kaikilla mukavuuksilla! Huippusijainti Lopella, 90 km Helsingistä, 115 km Tampereelta, 130 km Turusta.
Laadukasta majoitusta jopa 20 henkilön yhdessäoloon, erähenkisesti, mutta silti kaikilla nykyajan mukavuuksilla, ympäri vuoden.

Lisätiedot ja varaukset
p. 0207 300 888
info@evonluonto.fi
http://www.evonluonto.fi/fi/majoituskohteemme1/lopen-erahuvila/

MehtäMartin pihaparkki

Paikkoja asuntovaunuille / -autoille 5 kpl (sähkö- ja vesipisteet), telttailumahdollisuus nurminiityllä, sauna, grillipaikka ja kylpypalju. Päärakennuksessa kaksi majoitushuonetta ja piharakennuksessa kesähuone. Mahdollisuus myös aamiaiseen. Myös koirat ovat tervetulleita. SFC-kortilla -20 %. Talvisäilytystä (ulkotiloissa) vaunuille ja autoille. Sisätiloissa MP-talvisäilytys.

Tiedustelut ja varaukset
MehtäMartti T:mi
Martti Rautio
p. 040 9626046
mehtamartti@pp.inet.fi
Facebook: MehtäMartti

Räyskälän ilmailukeskus

Räyskälän Ilmailukeskuksen motellissa on majoitustilaa 2-4 hengen huoneissa yhteensä 60 vuodepaikkaa. Tilava sauna takkatupineen sopii mainiosti illanviettoon tai kokouksiin. Ilmailukeskuksessa on ravintola, jossa on A-oikeudet. Huhtikuun alusta syyskuun loppuun on päivittäin aamiainen ja lounas seisovasta pöydästä sekä a´la carte. Talvella ravintola palvelee viikonloppuisin ja tilauksesta.

Räyskälä on pohjoismaiden suurin harrasteilmailukeskus.

Lisätiedot ja varaukset
Räyskälän Ilmailukeskus
Puh. 0400 921 260
office@rayskala.fi
www.rayskala.fi

Räyskälän Suuri Huvila

Kaartjärven rannalla sijaitseva Räyskälän Suuri Huvila soveltuu jopa yli 100 henkilön päivätapahtumiin, mutta hyvin myös intiimeihin pienemmän porukan majoittumiseen ja kokoontumisiin. Vuodepaikkoja on jopa 60 henkilölle lisävuoteineen vähintään 10 makuuhuoneessa. Myös Suuren Huvilan Asiakkaiden käytössä on myös iso pääsali/tupakeittiö. Saunoja on kolme.

Lisätiedot ja varaukset
p. 0207 300 888
info@evonluonto.fi
www.rayskalansuurihuvila.fi

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 6 Kyllä 3 Ei 6