Räyskälän ilmailukeskus

2011_rayskalan_ilmailukeskus

Pohjoismaiden suurimmassa harrasteilmailukeskuksessa Räyskälässä suosituimpia ilmailulajeja ovat purjelento ja laskuvarjourheilu.

Lopen kaunis luonto saa aivan uuden ulottuvuuden kilometrien korkeudesta nähtynä. Myös matkailija voi tutustua seutuun ilmasta.

Räyskälän Ilmailukeskuksen motellissa on majoitustilaa 2-4 hengen huoneissa yhteensä 60 vuodepaikkaa.

Tilava sauna takkatupineen sopii mainiosti illanviettoon tai kokouksiin.

Ilmailukeskuksessa on ravintola, jossa on A-oikeudet. Huhtikuun alusta syyskuun loppuun on päivittäin aamiainen ja lounas seisovasta pöydästä sekä a´la carte. Talvella ravintola palvelee viikonloppuisin ja tilauksesta.

Lisätiedot ja varaukset:
Räyskälän ilmailukeskus
Puh. 020 743 8810
mari.heikkila(at)rayskala.com
www.rayskala.com

Pirteeks

Hyvinvointia metsässä ja metsästä. Pirteeks on erilaisiin eläin- ja luontoavusteisiin hyvinvointipalveluihin erikoistunut yritys. Kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaan toiveiden, tavoitteiden, tarpeiden ja  rajoitteiden mukaan ja toteutetaan metsässä. Mottomme on: tule sellaisena kuin olet. Meillä tulet nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi turvallisesti.

Palveluihin kuuluu

  • Ympäri vuoden treenit ulkona metsäsalillamme ti ja to klo 18  ja su klo 10. Kesällä metsäsalilla pyörii myös lasten bootcamp sunnuntaisin. Peruutuksista ilmoitetaan facebookissa: https://www.facebook.com/pirteeksbootcamp
  • Hiljaisuuden miniretriitit metsässä. Retriiteissä teemme läsnäoloharjoituksia, Metsämieli-harjoituksia ja rentoudumme eläinten kanssa täydessä hiljaisuudessa. Retriittiin voi tulla kaveriporukalla, työporukalla tai perheen kesken. Sopii hyvin myös työhyvinvointipäivään.
  • Polttarit, synttärit (lasten ja aikuisten), työhyvinvointipäivät ja -luennot, ravitsemus, uni ja vireys luennot, personal training palvelut metsäsalillamme ja paljon muuta.

Lisätiedot ja varaukset
Pirteeks, Anu Kosonen, p. 040 3639287
www.pirteeks.fi


Lopen Enduro

2011_lopen_enduro

Endurosafari sopii hyvin osaksi toiminnallista virkistyspäivää tai asiakastilaisuutta.
Enduroreitit muodostuvat eritasoisista poluista ja reittejä on kymmeniä kilometrejä.

Safariryhmän koko on 5-9 asiakasta. Ajonopeus sovitetaan ryhmän toiveiden ja tason mukaiseksi.
Tarvittaessa oppaita on useampia.

Safareita järjestetään huhtikuusta joulukuun alkuun, muuna aikana kelien mukaan.

Lisätiedot ja varaukset:
www.lopenenduro.fi


 

Jalolautta

Jalolautta

Vuokraa Jalolautta käyttöösi luovaan kokouspäivään ja sen jälkeiseen saunomiseen ja rentoon yhdessäoloon. Lautalla voit järjestää myös elämyksellisen juhlahetken työporukallesi, asiakkaillesi tai ystävillesi. Jalolautalla pääset irti maista – ja irti arjesta. Jalolauttaan sopii hyvin 8- 12 hengelle.

Oleskelutilan integroitu keittiö ja yläkannen iso grilli antavat mahdollisuudet yhteiseen ruoanlaittoon. Koko lautan kokoisella yläkannella on reilusti lisätilaa ruokailuun ja oleskeluun.

Lisätiedot ja varaukset:
Puh. 040 503 1661
Tiina Kassari, tiina.kassari(at)nbl.fi
www.jalolautta.fi
Facebookissa:Jalo-lautta


SUP-lautailua Lopella

SUP lautailua

SUP-lautojen vuokrausta, ohjattuja järviretkiä ja SUP Voima ja venyttely -tunteja.

Vuokraamme SUP-lautoja Punelia-järven rannalla. Vuokrattavissa n. 10 SUP-lautaa ja yksi jätti SUP-lauta 4-8 hengelle, mikä sopii erityisen hyvin kaveriporukoille ja työtiimeille. Vuokrauksen alussa annamme alkuopastuksen ja reittiehdotukset järvelle.

Järjestämme kaikille avoimia opastettuja järviretkiä sekä ryhmille retkiä tilauksesta. Järviretken pituus on n. 2-4 tuntia, jolloin melomme n. 6-12 km ja nautimme pienet retkieväät. Retket järjestetään pääosin Punelialla, mutta on mahdollista järjestää retkiä myös Kaartjärvellä, Kerityllä ja Loppijärvellä.

SUP Voima ja venyttely -tunti on jooganomaista venyttelevä, tasapainoa kehittävä ja rentouttava tunti järvellä SUP-laudan päällä. Tunnilla tehdään myös lihaskuntoliikkeitä. Sopii vasta-alkajille. Tunteja myös ryhmille tilauksesta.

Olemme auki koko vuoden eli aina, kun järvi on auki.

Tervetuloa nauttimaan mukavasta lajista ja kauniista järviluonnosta.

Lisätietoja ja varaukset:
Tiina Kassari
040 503 1661
www.facebook.com/suplautailua
tiina.kassari(at)jalolautta.fi
www.jalolautta.fi


Multievent Oy

2011_step_time_out

Multievent tuottaa erilaisia ohjelma-, teema- ja seikkailupalveluja kaikkina vuodenaikoina. Ideat ammennetaan luonnosta ja ihmisistä itsestään, oli sitten päivän tavoite oppiminen tai virkistys. Ohjelma suunnitellaan aina asiakkaan tarpeisiin ja asiakkaan ehdoilla. Tuotteiden laatu, turvallisuus ja yksilöllisyys ovat toiminnan perustana.

Palvelutarjottimella on opastettuja retkiä luonnossa erilaisilla välineillä, leikkimielisiä kilpailuja, teamwork, erätaitojen opetusta ja kiipeilyä. Lähelle luontoa pääsee kanootilla, maastopyörällä tai vaikka mönkijän selässä.

Multievent tarjoaa kokouksen kevennykseksi sopivan toiminnallisen välipalan tai vaikka usean vuorokauden mittaisen seikkailun. Palvelut sopivat myös hyvin yllätykseksi päivänsankarille tai polttariohjelmaksi.

Lisätietoja ja varaukset:
Multievent Oy
Tatu Pulkkinen
Puh. 040 507 6666


PV Paintball

2012_pv-painball

PV Paintball järjestää paintball-tapahtumia erilaisille ryhmille ja porukoille, joita kiinnostaa paintballin harrastaminen maatilan yhteyteen vastavalmistuneella pelikentällä. Paintball on loistava vaihtoehto työyhteisöjen virkistyspäivään, polttareille, synttäreille ja sukujuhliin.

Pelikenttänä toimii metsäpalsta, jota on maustettu erilaisilla suojilla ja parilla vanhalla rakennuksella. Kentän kokoa voidaan muokata peliporukan koon mukaan.

PV Paintball pyrkii vastaamaan kaikkiin asiakkaiden toiveisiin ja pelejä voidaan järjestää mihin vuorokauden tai vuodenaikaan tahansa.

Lisätiedot ja varaukset:
PV Paintball / Päivän Väri Oy
Marko ja Kimmo Hakala
Puh. 040 522 8885 / 044 567 9265
http://www.facebook.com/PVPaintball
Iivarinpolku 101, 12750 Pilpala


Saukkolan EK

Tervetuloa tutustumaan autourheilun maailmaan Saukkolan EK:lla, asiakastilaisuuksiin erikoistuneessa ajoharjoittelukeskuksessa. Elämys on taattu, kun on kartturina täysiverisen kilpa-auton kyydissä!

Talvella jäädytetty ja kesällä sorapintainen suljettu rallin erikoiskoe tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia. Nopeudet nousevat pääsuoralla jopa 140-180 km/h.

Ammattitaitoiset kuljettajat ja turvaluokitellut kilpa-autot ovat tavaramerkki, joka takaa laadun. 100:n asiakaspaikan kahvila- ja neuvottelutilat kokousvarustuksin sekä monipuolinen noutopöytä antaa mahdollisuudet järjestää kokoukset, koulutustilaisuudet ja myös perhejuhlat yms.

Lisätietoja:
Saukkolan EK
Puh. 0400 680 312
info(at)saukkolanek.fi
www.saukkolanek.fi


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 2 Kyllä 2 Ei 2