Kansalaisopisto Kulttuuri ja vapaa-aika Sivistyspalvelut

Muutoksia Lopen opiston syyslukukauden toiminnassa   

Lopen opiston syyslukukausi alkaa normaalisti lähiopetuksessa syyskuun alussa. Joitakin liikuntaryhmiä on turvallisuussyistä jouduttu pienentämään ja ryhmät ovat jo täynnä. Täysiä ryhmiä ovat Lempeä aamujooga ja Liikettä ja ryhtiä – kehonhuolto. Jotta opetuksessa voidaan huomioida riittävät turvavälit, täysiin ryhmiin ei voi osallistua 10-kortilla ainakaan syyslukukauden aikana. Useissa liikuntaryhmissä on kuitenkin vielä tilaa ja lisääkin ilmoittautuneita kaivataan.

Koulujen liikuntasalit ovat syyslukukauden ajan koulujen omassa käytössä, joten liikuntaryhmät kokoontuvat korvaavissa tiloissa seuraavasti:

  • Liikettä ja ryhtiä – kehonhuolto kunnantalon valtuustosalissa (2. krs), osoite Yhdystie 5. Kulku kunnantalon pääovesta.
  • Pilates ja asahi kunnankirjaston Fallesmanni-salissa osoite Kauppatie 3. Kulku kirjaston pääovesta.
  • XXL-DANCE®EVERYBODY, syksy ryhmän kunnantalon valtuustosalissa (2. krs), osoite Yhdystie 5. Kulku kunnantalon pääovesta.
  • Lavis lavatanssijumppa Launosten työväentalolla, osoite Jurvantie 1. Sisäänkäynti puiston puolelta.
  • Launosten kuntojumppa ja venyttely sekä Ukkojumppa ja Emäntien pyhäaamun jumppa Launosten koulun kuvaamataidon luokassa. Sisäänkäynti pienestä ovesta pääsisäänkäynnin oikealta puolelta.
  • HIIT-tunti on muuttunut TEHOTREENI nimiseksi ja opettajana toimii Maija-Kaisa Koski. Kokoontumiset keskiviikkoisin 9.9. alkaen klo 18.10.-18.55 Kunnantalon valtuustosalissa (2.krs) osoite Yhdystie 5.

Myös Aamupäivän ahertajien kokoontumispaikka on vaihtunut, kokoontumiset pidetään toistaiseksi kunnantalon kokoushuone 1:ssä (1.krs) osoite Yhdystie 5.  Kokoustilaan mennään sen omasta ovesta, ei kunnantalon pääovesta.

Opiston 50-vuotisjuhla 5.10. on siirretty pidettäväksi syksyllä 2021, jos koronatilanne sen sallii.

Opiskelijan muistilista

  • Pese kädet aina kurssille saapuessasi, sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen. Opettajalla on mukanaan käsidesiä.
  • Lähikontakteja vältetään esimerkiksi erilaisilla tilajärjestelyillä ja huolehtien riittävästä 1-2 metrin välimatkasta henkilöiden välillä.
  • Tulethan kurssille vain terveenä!

Tervetuloa aloittamaan syksyn harrastukset Lopen opistossa!

 

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.