Kulttuuri ja vapaa-aika Nuoriso

Nuorten bändiharrastusta tuetaan testamenttivaroin

Kunnan nuorisotila Kuntalassa toimiva nuorten bändikerho sai lokakuun alussa vierailevan ohjaajan, kun muusikko ja rumpali Janne Parviainen aloitti nuorten opastamisen kerhon vastaavan ohjaajan Mikko Simolan rinnalla. Nuoret saavat ammattimuusikon ohjausta mm. säveltämiseen ja soittamiseen. Janne vierailee bändikerhossa syksyn 2020 aikana kaksi kertaa kuukaudessa, harjoittelua jatketaan myös keväällä.

”Kerhossa käy kahden bändin soittajia, yhteensä 15-20 nuorta. Opetuksesta pidetään videopäiväkirjaa, jota tullaan myöhemmin hyödyntämään erilaisissa toimintaamme esittelevissä tilaisuuksissa.” – kertoo toiminnasta vastaava ohjaaja Mikko Simola. Nuorten bändit ovat esiintyneet kunnan järjestämissä tilaisuuksissa, mm. Iltatorilla viime kesänä.

Janne Parviainen on soittanut vuodesta 1989 useissa kotimaisissa bändeissä mm. Waltari ja Notkea Rotta sekä nyt jo pidempään kansainvälistä menestystä saavuttaneessa Ensiferumissa.

Ammattimuusikon käyttämisen mahdollistaa testamenttilahjoitus, jonka varoja suunnataan lasten ja nuorten harrastamiseen. Testamenttivaroista on tuettu myös lasten ja nuorten kalastusharrastusta järjestämällä mm. vuosittainen onkitapahtuma.

Lisätietoja antaa

Tuula Pirinen
Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö
019 758 6035
040 330 6035
tuula.pirinen (at) loppi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.