Karpalisto

Rakennusvalvonta

Lupakäsittelyssämme on tällä hetkellä ruuhkaa.

Varauduttehan pidempään käsittelyaikaan.

 

Palvelut poikkeusaikana

Kunnanviraston ovet on suljettu toistaiseksi. Pyydämme asiakkaitamme ensisijaisesti asioimaan sähköisesti eri väylien kautta Lupapiste.fi, sähköpostilla tai puhelimitse.

Jokainen meistä voi omalla toiminnallaan vaikuttaa ratkaisevasti koronaviruksen ja muiden flunssavirusten leviämiseen. Suosittelemme, että lieväoireisessakin flunssassa henkilö itse rajoittaisi liikkumistaan siten, ettei hän altista muita sairastamalleen infektiolle. Katselmuksia tilattaessa tämä on arvioitava ja siirrettävä katselmus tarvittaessa myöhempään ajankohtaan.

Lopen kunnan etusivulla on ajankohtaista koronaviruksesta linkki, jossa tiedotetaan enemmän poikkeuskäytänteistä ja suosituksista.

Vuoden 2021 ensimmäisen viikon rakennustarkastajan puhelinpäivystys poikkeuksellisesti torstaina 7.1.2021 klo 12–14 (muutoin maanantaina klo 13.00–15.00 ja keskiviikkona klo 8.30–10.00, elleivät muut virkatehtävät ole esteenä).

 

Lopen kunnan rakennusvalvonta vastaanottaa neuvontapyynnöt ja hakemukset ainoastaan sähköisen Lupapiste-palvelun kautta www.lupapiste.fi 1.1.2021 alkaen.

 

Rakennusvalvonnan tehtävänä on ohjata rakentamista niin, että saavutetaan viihtyisä, terveellinen ja turvallinen rakennettu ympäristö. Tehtäviin kuuluu valvoa, että rakentaminen tapahtuu lainsäädännön, rakentamismääräysten, kaavoituksen ja tasapuolisen kohtelun vaatimusten mukaisesti.

Rakennusvalvontaviranomaisena Lopen kunnassa toimii Ympäristö- ja rakennuslautakunta. Lupapäätökset ovat pääosin viranhaltijapäätöksiä.

Lopen rakennusvalvonnan asiakastyytyväisyyskyselyyyn voit vastata tästä  ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY

Ajankohtaisia linkkejä

 

Rakennusvalvonnan sähköpostiosoite: lopen.rakennusvalvonta(at)loppi.fi
Rakentamisen neuvontapalvelu sähköisesti mahdollisine liitteineen www.lupapiste.fi.

– kaikki aloituskokoukset pidetään verkkokokouksina (Teams).
– rakentamisen neuvonta hoidetaan sähköisesti Lupapiste.fi -palvelun kautta.
– lupahakemuksen käsittely voi alkaa vasta sitten, kun se on kaikilta osin kunnossa.
– erityissuunitelmia (rakenne-, kvv- ja iv suunnitelmat) ei enää leimata eikä tarkisteta, ainoastaan otetaan vastaan (paperiluvissa paperisena, muutoin Lupapiste -palvelussa).
– Lupa-asiakirjojen kokoaminen ja täyttäminen on suositeltavaa antaa asiantuntijan tehtäväksi (pääsuunnittelija tai vastaava työnjohtaja).

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 19 Ei 36 Kyllä 19 Ei 36