Aktiivista vapaa-aikaa Lopella

Lopella on hyvät mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajantoimintaan. Harrastusmahdollisuuksia löytyy niin liikunnan kuin kulttuurinkin parista. Lukuisat yhdistykset rikastuttavat toiminnallaan ja tapahtumillaan loppilaisten arkea.

Lopen nuoriso on aktiivista. Mahdollisuuksia osallistumiseen ja yhdessä tekemiseen on tarjolla nuorisotiloilla. Nuoret ovat myös valinneet Lopelle nuorisovaltuuston, jonka tehtävänä on tuoda nuorten näkökulmaa kunnan päätöksentekoon ja toimintaan.

Ulkoilureitit ja luontokohteet löytyvät esitteestä

Ulkoilureitit ja luontokohteet -esitteestä,  löydät kattavasti alueen ulkoilu-, melonta- ja pyöräilyreitit taukopaikkoineen, sekä tietoa uimapaikoista ja venerannoista. Esitteessä kerrotaan myös tutustumisen arvoisista luontokohteista. Esite on jaossa mm. kirjastossa ja kunnatalolla siitä on saatavana myös englanninkielinen versio.

Ulkoilureitit ja luontokohteet sähköisenä esitteenä

Outdoor Trails and Nature Activities

 

Lopen luonto kohtaa soittimiensa mestarit

Lopen kunnan kulttuuritoimi ja Jalolautta järjestivät viime kesänä 4.6. Valkeavesi soi! konsertin, jossa esiintyivät Jiri Parviainen, kontrabasso, Aale Lindgren, oboe ja Mikko-Pekka Svala, fagotti. Tuloksena oli kaikille mieleenpainuva konserttielämys, joka ei varmaankaan jää viimeiseksi.

Katso videotaltiointi konsertista >>

Kuuntele Double Bass C >>