Aktiivista vapaa-aikaa Lopella

Lopella on hyvät mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajantoimintaan. Harrastusmahdollisuuksia löytyy niin liikunnan kuin kulttuurinkin parista. Lukuisat yhdistykset rikastuttavat toiminnallaan ja tapahtumillaan loppilaisten arkea.

Lopen nuoriso on aktiivista. Mahdollisuuksia osallistumiseen ja yhdessä tekemiseen on tarjolla nuorisotiloilla. Nuoret ovat myös valinneet Lopelle nuorisovaltuuston, jonka tehtävänä on tuoda nuorten näkökulmaa kunnan päätöksentekoon ja toimintaan.

Nuoriso- ja liikuntatoimen kesäkivaa

Liikunta- ja nuorisotoimi järjestää kesän aikana paljon kivaa toimintaa lapsille ja nuorille. Ilmoittautumisohjeet ja -linkit löydät alla olevista tiedotteista.

Päiväleirit >>

Toimintapäivät ja retket >>

Lisäksi Kesäkuntala tarjoaa nuorille päihteettömän ja turvallisen vapaa-ajanviettopaikan 24.-28.6. (ma-pe) ja 1.-5.7. (ma-pe) avoinna klo 12-16.

Uimakouluissa on vielä pari paikkaa 10.-14.6. (ma-pe) klo 14.15 alkeisuimakoulussa sekä klo 13.15 jatkouimakoulussa. Ilmoittaudu liikunnanohjaajalle p. 040 330 6033.

 

Ulkoilureitit ja luontokohteet löytyvät esitteestä

Ulkoilureitit ja luontokohteet -esitteestä,  löydät kattavasti alueen ulkoilu-, melonta- ja pyöräilyreitit taukopaikkoineen, sekä tietoa uimapaikoista ja venerannoista. Esitteessä kerrotaan myös tutustumisen arvoisista luontokohteista. Esite on jaossa mm. kirjastossa ja kunnatalolla siitä on saatavana myös englanninkielinen versio.

Ulkoilureitit ja luontokohteet sähköisenä esitteenä

Outdoor Trails and Nature Activities