Aktiivista vapaa-aikaa Lopella

Lopella on hyvät mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajantoimintaan. Harrastusmahdollisuuksia löytyy niin liikunnan kuin kulttuurinkin parista. Lukuisat yhdistykset rikastuttavat toiminnallaan ja tapahtumillaan loppilaisten arkea.

Lopen nuoriso on aktiivista. Mahdollisuuksia osallistumiseen ja yhdessä tekemiseen on tarjolla nuorisotiloilla. Nuoret ovat myös valinneet Lopelle nuorisovaltuuston, jonka tehtävänä on tuoda nuorten näkökulmaa kunnan päätöksentekoon ja toimintaan.

Ulkoilureitit ja luontokohteet löytyvät nyt esitteestä

Lopen kunta on julkaissut Ulkoilureitit ja luontokohteet -esitteen, josta löytyy kattavasti alueen ulkoilu-, melonta- ja pyöräilyreitit taukopaikkoineen, sekä tietoa uimapaikoista ja venerannoista. Esitteessä kerrotaan myös tutustumisen arvoisista luontokohteista. Esite on jaossa kirjastossa ja kunnatalolla.

Esitteen sähköistä versiota voi selailla tästä

Kysely kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen sekä Lopen opiston palveluista

Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi ja Lopen opisto toivoo palautetta sekä kehitysehdotuksia kuluneesta vuodesta. Millaisena koet kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen palvelut? Entä saatko riittävästi tietoa palveluista ja tapahtumista?

Vastaa kyselyyn 1.-25.11. välisenä aikana. Kyselyyn pääsee tästä.
Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella kirjastossa.