Voima- ja tasapainokurssit

Toteutetaan mahdollisuuksien mukaan keväällä 2021 6krt/ryhmä
Ulkokuntosali kirkonkylällä tiistaisin klo 9.45 – 10.45. Kurssille mahtuu 10 henkilöä. Jumppamaksu on 15 euroa.
Kurssi on tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla toimintakyky on rajoittunut tai kodin ulkopuolella liikkuminen on vaikeutunut/vähentynyt. Osallistujan on kyettävä liikkumaan omatoimisesti. Tarvittaessa osallistuja voi ottaa oman avustajansa mukaan. Liikkumisessa voi olla apuväline (esim. rollaattori, keppi) käytössä.

Mielenterveyskuntoutujien kevyt jumppa

Toteutetaan mahdollisuuksien mukaan keväällä 2021. Yleisurheilukentällä tiistaisin klo 13.30 – 14.00. Kurssille mahtuu 12 henkilöä. Ryhmä toteutuu, kun osallistujia on vähintään 7 henkilöä. Jumppamaksu on 15 euroa.

Soveltavan liikunnan kerho

Kevätkausi 14.1. – 29.4. Kevään kokoontumiset ulkona Isokorkeen maastossa tai mahdollisuuksien mukaan Elmolassa. Kokoontuminen torstaisin klo 14.15 – 15.15 Elmolan edessä. Kausimaksu 15 €.

Kuka voi osallistua: liikuntakerho on suunnattu 7-11-vuotiaille lapsille, joilla on kömpelyyttä tai haasteita liikkumisessa, oppimisessa, keskittymisessä, hahmottamisessa, kommunikaatiossa tai sosiaalisissa tilanteissa. Pärjäävät ryhmässä ulkona kahden aikuisen kanssa tai on mahdollisuus omaan avustajaan.
Ryhmään otetaan max. 8 lasta. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0