54. Poronpolku kävely su 25.9.2022

6. Poronpolun Polkaisu la 24.9.2022

Poronpolku järjestetään aina syyskuun viimeisenä sunnuntaina ja Poronpolun polkaisu syyskuun viimeisenä lauantaina.

Poronpolun lähtö tapahtuu Räyskälän ilmailukeskuksesta (Räyskäläntie 311, 12820 Räyskälä) klo 8-11:30.

Tapahtumapäivänä matkan varrella on huoltopisteitä, joista voi ostaa syötävää ja juotavaa. Neljän pisimmän reitin kulkijat ylittävät Marskin majan salmen joko kapulalossilla tai soutuveneellä. Upeimmat maastot ovat 22 ja 28 km:n reiteillä.

Osallistumismaksut vahvistetaan myöhemmin:
Aikuinen €
4-12 vuotias €
0-3 vuotias €
koira €

Osallistumismaksun voi suorittaa jo ennakkoon osoitteessa https://poronpolku.vilkas.shop/ Verkkokauppa aukeaa heinäkuussa 2021. Rannekkeen voi lunastaa tapahtumakeskuksesta tapahtumapäivänä tai edellisenä päivänä, la 24.9. klo 11-15 välisenä aikana. Näissäkin tapauksissa lähtö on aina Räyskälän Ilmailukeskuksesta. Reitistölle auton pysäköinti on ehdottomasti kiellettyä.

Muista myös #poronpolku ja @poronpolku sosiaalisessa mediassa.
Tapaturmavakuutuksesta tulee jokaisen huolehtia itse.

Reitit polveilevat upeissa ja moni-ilmeisissä Hämeen järviylängön maisemissa järvien ja lampien välissä pitkin metsäisiä harjuja, poikkeavat välillä suolle ja kiipeävät joskus kalliollekin. Suot ylitetään pitkospuita pitkin, vesistö kapulalossilla tai veneellä ja jyrkimmät rinteet kiivetään portaita pitkin. Matkaa tehdään kiireettömästi luonnosta ja huoltopisteiden palveluista nauttien.

Matkat Kävelyreitit ovat pituudeltaan 3, 11, 16, 22 ja 28 kilometriä.

Polkaisussa tapahtuman lyhin reitti on noin 15 km ja kaikki reitit yhteensä 55 km. Reittejä valitsemalla ja eri tavoin yhdistelemällä saat juuri itsellesi sopivan ajopäivän.

Elämyksiä Reitit polveilevat upeissa ja moni-ilmeisissä Hämeen järviylängön maisemissa järvien ja lampien välissä pitkin metsäisiä harjuja, poikkeavat välillä suolle ja kiipeävät joskus kalliollekin. Suot ylitetään pitkospuita pitkin, vesistö kapulalossilla tai veneellä ja jyrkimmät rinteet kiivetään portaita pitkin.
Osallistumismaksu Osallistumismaksu tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

 

Lisätietoja

www.poronpolku.fi

Poronpolku ry

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 15 Ei 10 Kyllä 15 Ei 10