Retkeilyreitit:

Lopen kunnan retkeilyreitit ovat saavuttaneet suuren suosion ulkoilijoiden parissa. Reitit palvelevat kulkijoita ympäri vuoden.

Lopen kunnan taukopaikat, laavut sekä uimakopit ovat joutuneet kevään 2021 aikana ilkivallan kohteeksi. Tästä johtuen kunta on lisännyt kohteisiin kameravalvontaa. Kameravalvonta ei ulotu laavujen tai pukukoppien sisälle.

Ulkoilureitit ja luontokohteet -esite sähköisenä  
(Esitettä on saatavilla paperisena versiona: mm. Lopen kirjastosta, kunnantalolta, Mikkolan suoramyynniltä, Koski Cafesta, Riihimäeltä: kirjastosta sekä Tietotuvasta)

Melkutin MELKUTTIMEN PARKKIPAIKKAN LAAJENNUS ON VALMS. KULKU PARKKIPAIKALLE ON UUDEN LIITTYMÄN KAUTTA JA POISTUMINEN VANHASTA LIITTYMÄSTÄ. KULKU REITEILLE VAIN TAULUNTIEN PARKIPAIKAN KAUTTA.

Luutaharjun Samo 

Luutaharjun reitistölle vievä Pilpalantien portti on SULJETTU!. Tiellä on vielä kelirikko, kun tie on kuivunut portti avataan. Siitä tehdään päivitystä kunnan nettisivuille.  Tiellä pääsee ajamaan n. 2km Luutalammin parkkipaikoille, loppu osa tiestä on vielä autoliikenteeltä suljettu. (päivitetty 26.4.2022)

Hämeen Ilvesreitti

Poronpolku

Pääjärvi 

Kivisammaljärvi

Melontareitit

Lopen laavujen huoltokortit vuodelle 2022

 

Lopen laavuista on tehty huoltosuunnitelma. Sesonkiaikaan (kesä-syyskuu) laavuja ja tulipaikkoja huolletaan 1-2 viikon välein.

Yritystoiminta:
1. Yhteys Metsähallitukseen Komion ja Melkuttimen osalta, täytä vastuullisen liiketoiminnan lomake
2. Saat Metsähallituksesta yhteydenoton ja sovitte käytännön asioista
3. Yhteys Lopen kuntaan, sopimus taukopaikkojen, huussien ja reittien käytöstä

Luontomatkailuyrittäjyys | Metsähallitus (metsa.fi)

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0