Työllisyyden hoito, Lopen kunta

Työllisyyskoordinaattorin palvelut

 

Yhteystiedot

Sirkku Jabang
työllisyyskoordinaattori
019 758 6151
sirkku.jabang (at) loppi.fi

Outi Mäkelä
sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö
019 758 6005
outi.makela (at) loppi.fi

Kanta-Hämeen monialainen yhteispalvelu MYP

MYPissä Sinua palvelevat kunnan sosiaalityön, TE-toimiston ja Kelan ammattilaiset. MYPin asiakkaana saat yksilöllistä räätälöityä tukea työllistymiseesi ja urasuunnitteluusi. Suunnittelemme yhdessä Sinulle sopivimmat palvelut työllistymisesi edistämiseksi. Suunnitelma voi sisältää julkisia työvoimapalveluita, sosiaali- ja terveyspalveluita sekä kuntoutuspalveluita.

Asiakkaan kanssa työskentelee moniammatillinen tiimi, joka muodostuu työvoimaohjaajista, sosiaalityöntekijöistä ja palveluohjaajasta. Lisäksi tarvittaessa voidaan käyttää asiantuntijalääkäreitä, koulutusneuvojia, ammatinvalintapsykologeja, urasuunnittelijoita ja terveydenhoitajia sekä Kelan asiantuntijuutta.

MYP-palvelut on tarkoitettu työnhakijoille, joiden työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä ja jotka hyötyvät monialaisesta tuesta työllistymisensä edistämiseksi. Useinmiten TE-toimisto, kunta tai Kela ohjaavat työnhakijan MYPin asiakkaaksi, mutta meihin voi ottaa myös suoraan yhteyttä.

Palvelun tavoitteena on löytää pitkäkestoinen ja Sinua parhaalla tavalla tukeva ratkaisu. Ratkaisuna voi olla esimerkiksi työllistyminen, koulutus tai kuntoutus.

Kanta-Hämeen MYP

Anna palautetta palvelustamme tästä.

Yhteystiedot

Lopen kunta, Sirkku Jabang, työllisyyskoordinaattori 019 758 6151
TE-toimisto, Sari Rihu, asiantuntija 02 9504 1724
Kela, Erja Koskinen, TYP-työkykyneuvoja


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 10 Kyllä 1 Ei 10