Päiväkeskus Pihlaja

Päiväkeskus Pihlaja tarjoaa päiväkuntoutusta sekä muistikuntoutujille ja omaishoidettaville päivätoimintaa. Ryhmät on tarkoitettu kotona asuville ikäihmisille, joiden arjessa selviytyminen on heikentynyt. Toiminta on liikuntaa, aivojumppaa, kulttuuria, musiikkia, keskustelua, kädentaitoja ja pelejä.

Päiväkeskus on kesätauolla 1.7.-11.8.2019,  toiminta jatkuu jälleen maanantaina 12.8.

Päiväkuntoutusta on tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8.00-13.00. Päiväkuntoutus on kestoltaan 16 viikkoa. Jakson alussa asiakkaan kanssa suunnitelllaan jakson tavoitteet ja lopussa tavoitteiden toteutumista arvioidaan. Päivään kuuluu aamupala ja lounas. Päiväkuntoutusjakson jälkeen on mahdollisuus saada kuntouttavia kotikäyntejä, jonka tarpeen arvioi kuntohoitaja / fysioterapeutti.

Muistikuntoutujien ja omaishoidettavien päivät ovat maanantait ja perjantait klo 8.30-14.30. Muistikuntoutujien ja omaishoidettavien päivätoiminta toteutetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti tukien omatoimisuutta. Päivään kuuluu aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit.

Päiväkeskus Pihlajaan haetaan hakulomakkeella, joita saa päiväkeskuksesta sekä palveluohjaajalta ja muistineuvojalta. Ensimmäinen tutustumispäivä on ilmainen. Halutessaan mukaan päiväkeskukseen voi pukeutua joustaviin vaatteisiin sekä ottaa mukaan sisäkengät.

Hinnat:

  • Päivätoiminta-/päiväkuntoutuspäivä kuljetuksen kanssa on 26,00 euroa.
  • Päivätoiminta- päiväkuntoutuspäivä ilman kuljetusta on 17,00 euroa.
  • Päivätoimintapäivä voidaan sopia omaishoidon lakisääteiseksi vapaapäiväksi.

Jos asiakas ei pääse päiväkeskukseen sovittuna päivänä, on siitä hyvä ilmoitta puhelinnumeroon 050 313 7704. Jos päivätoiminnasta on poissa neljä peräkkäistä kertaa esimerkiksi sairaalajakson tai loman myötä, palvelu päättyy.

Asiakkaalle lähetetään lasku kerran kuukaudessa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0