Sivistystoimi järjestää varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta sekä lukiokoulutusta. Lopen opisto ja Lopen kirjasto ovat osa sivistystoimialaa. Sivistyspalveluiden toimintaa ohjaa Sivistyslautakunta.

 

Kohtaamispaikka loppilaisille perheille

Läyliäisissä, vanhan Saunatien päiväkodin tiloissa aloittaa toimintansa loppilaisille perheille suunnattu kohtaamispaikka. Kohtaamispaikka on osa Riihimäen seudun perhekeskusta ja sen tavoitteena on mahdollistaa lasten, nuorten ja perheiden osallisuus sekä vahvistaa vanhemmuutta ja edistää perheiden hyvää arkea. Kohtaamispaikan osoite on Saunatie 3, 12600 Läyliäinen.

Tutustu toimintaan ja tule mukaan!

Läyliäisten kohtaamispaikan lukujärjestys

Läyliäisiin avataan kohtaamispaikka loppilaisille perheille

Puistodeitit lapsiperheille jatkuvat syksyllä

Puistodeitit ovat Lopen varhaiskasvatuksen perheohjauksen järjestämiä tapahtumia lapsiperheille. Tarkoituksena on tarjota mukavia yhdessäolon hetkiä ulkoilun ja leikin parissa eri puolilla Loppea. Tapahtumat sisältävät ohjattua toimintaa, mutta myös vapaata aikaa ja keskustelua. Osallistujille tarjotaan välipalaksi hedelmä ja mehu. Katso linkistä Puistodeittien aikataulu ja ilmoittaudu  anu.suni(at)loppi.fi viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Lapsiperheiden Puistodeitit jatkuvat syksyllä