Tervetuloa opiskelemaan Lopen opistoon

Lukuvuoden (2020–2021) kursseille ilmoittautuminen alkaa ke 10.6.2020 klo 9.00. Kesäkuussa koronaepidemian vuoksi ilmoittautuminen tapahtuu vain verkkopalvelussa tai puhelimitse 019 758 6032 tai 019 758 6770.  Luethan ilmoittautumisohjeet huolellisesti.

Lopen opistossa voi opiskella koko lukuvuoden kestävillä tai lyhytkursseilla mm. liikuntaa, tanssia, kuvataidetta ja valokuvausta, musiikkia, teatteria ja kirjoittamista, kädentaitoja, kieliä, tietotekniikkaa ja hyvinvointia.

Opisto tiedottaa kursseista mm. kotisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja syksystä alkaen Lopen opiston Peda.net- sivuilla, jotka avataan  syksyllä.

Opinto-ohjelman muutoksista

Pahoittelemme, että opinto-ohjelmasta on jäänyt pois Posliininmaalauskurssi >>

Muutos opinto-ohjelmassa: Kuvataide lapsille ja nuorille kurssia opettaa 2020–2021 Sirkka Lasner

Muutos opinto-ohjelmassa: Minustako laulaja? >>  kurssi toteutetaan kokonaan verkossa.

Lopen opiston toiminta-ajatus

Lopen opisto on Monipalveluopisto, jonka tehtävänä on kunnan ainoana aikuisoppilaitoksena järjestää laadukasta ja laaja-alaista opetusta elinikäisen oppimisen periaatteen mukaisesti eri puolilla kuntaa ja erilaisille kohderyhmille. Opisto järjestää myös lasten opetusta kuvataiteessa, musiikissa, liikunnassa ja käsityössä.

Opisto on Lopen kunnan omistama oppilaitos, jonka toimintaa ohjaa ja valvoo opetus­hallitus. Hallinnosta vastaa sivistyslautakunta. Lukuvuonna 2020-2021 opisto täyttää 50 vuotta.

Seuraa meitä myös sosiaalisen median kanavissa

 

Lopen opisto 50 vuotta

Tervetuloa juhlimaan kanssamme 50-vuotiasta Lopen opistoa! Juhlia vietetään 5.10.2020 klo 18  Koulukeskuksen Loppisalissa. Ohjelmassa menneiden muistelua ja nykypäivän opistoelämää. Juhlassa esiintyy mm. Lopen Harmonikat, Lopen Mieslaulajat, Lopen Puhallinorkesteri ja Satumaa Singers -naiskuoro.

Opinto-ohjelma lukuvuodelle 2020-2021

Lopen opiston uudistuneeseen opinto-ohjelmaan voi tutustua nyt myös e-julkaisuna. Painetun ohjelman voi noutaa kunnankirjastosta.

Selaa sähköistä opinto-ohjelmaa tästä