Tervetuloa opiskelemaan Lopen opistoon

Lukuvuoden (2020–2021) kursseille ilmoittautuminen alkaa ke 10.6.2020 klo 9.00. Kesäkuussa koronaepidemian vuoksi ilmoittautuminen tapahtuu vain verkkopalvelussa tai puhelimitse 019 758 6032 tai 019 758 6770.  Luethan ilmoittautumisohjeet huolellisesti.

Lopen opistossa voi opiskella koko lukuvuoden kestävillä tai lyhytkursseilla mm. liikuntaa, tanssia, kuvataidetta ja valokuvausta, musiikkia, teatteria ja kirjoittamista, kädentaitoja, kieliä, tietotekniikkaa ja hyvinvointia.

Opisto tiedottaa kursseista mm. kotisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja syksystä alkaen Lopen opiston Peda.net- sivuilla, jotka avataan  syksyllä.

Opinto-ohjelman muutoksista

Pahoittelemme, että opinto-ohjelmasta on jäänyt pois Posliininmaalauskurssi >>

Muutos opinto-ohjelmassa: Kuvataide lapsille ja nuorille kurssia opettaa 2020–2021 Sirkka Lasner

Muutos opinto-ohjelmassa: Minustako laulaja? >>  kurssi toteutetaan kokonaan verkossa.

Suomen Kädentaidot -messutapahtuma siirtyy koronan vuoksi pidettäväksi 12.–14.11.2021 joten 13.11.2020 suunniteltu messuretki peruuntuu.

Koulujen liikuntasalit ovat syyslukukauden ajan koulujen omassa käytössä, joten liikuntaryhmät kokoontuvat korvaavissa tiloissa seuraavasti:

  • Liikettä ja ryhtiä – kehonhuolto kunnantalon valtuustosalissa (2. krs), osoite Yhdystie 5. Kulku kunnantalon pääovesta.
  • Pilates ja asahi kunnankirjaston Fallesmanni-salissa osoite Kauppatie 3. Kulku kirjaston pääovesta.
  • XXL-DANCE®EVERYBODY, syksy ryhmän kunnantalon valtuustosalissa (2. krs), osoite Yhdystie 5. Kulku kunnantalon pääovesta.
  • Lavis lavatanssijumppa Launosten työväentalolla, osoite Jurvantie 1. Sisäänkäynti puiston puolelta.
  • Launosten kuntojumppa ja venyttely sekä Ukkojumppa ja Emäntien pyhäaamun jumppa Launosten Työväentalolla, Jurvantie 1. Sisäänkäynti puiston puolelta.
  • HIIT-tunti on muuttunut TEHOTREENI nimiseksi ja opettajana toimii Maija-Kaisa Koski. Kokoontumiset keskiviikkoisin 9.9. alkaen klo 18.10.-18.55 Kunnantalon valtuustosalissa (2.krs) osoite Yhdystie 5.

Myös Aamupäivän ahertajien kokoontumispaikka on vaihtunut, kokoontumiset pidetään toistaiseksi kunnantalon kokoushuone 1:ssä (1.krs) osoite Yhdystie 5.  Kokoustilaan mennään sen omasta ovesta, ei kunnantalon pääovesta.

Lopen opiston toiminta-ajatus

Lopen opisto on Monipalveluopisto, jonka tehtävänä on kunnan ainoana aikuisoppilaitoksena järjestää laadukasta ja laaja-alaista opetusta elinikäisen oppimisen periaatteen mukaisesti eri puolilla kuntaa ja erilaisille kohderyhmille. Opisto järjestää myös lasten opetusta kuvataiteessa, musiikissa, liikunnassa ja käsityössä.

Opisto on Lopen kunnan omistama oppilaitos, jonka toimintaa ohjaa ja valvoo opetus­hallitus. Hallinnosta vastaa sivistyslautakunta. Lukuvuonna 2020-2021 opisto täyttää 50 vuotta.

Seuraa meitä myös sosiaalisen median kanavissa