Ilmoittautumisohjeet

Muut sähköiset yhteydet opistoon, kuten henkilöstön sähköposti, tekstiviesti tai kotisivujen palaute, eivät käy ilmoittautumiseen. Opiston toimistoon ei toistaiseksi voi tulla ilmoittautumaan.

llmoittautuessasi varaudu antamaan seuraavat tiedot

  • kurssikoodi (löytyy opinto-ohjelmasta),
  • oma nimi, koko henkilötunnus, kotikunta, osoite, puhelinnumerot (matkapuhelinnumero ilman välilyöntejä tai viivoja), mahdollinen sähköpostiosoite,
  • koulutustausta (perusaste/toinen aste/korkea aste) ja pääasiallinen toiminta (työllinen/työtön/opiskelija/eläkeläinen/muu).
  • Huomaa myös erillinen laskutusosoite, jos maksaja on joku muu (lasten alle 18 v. kohdalla huoltajan tiedot).
  • Jos ilmoitat itsesi ohella kurssille jonkun muun, Sinulla täytyy olla myös hänestä kaikki tiedot.

Opiskelijat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittauduttuasi merkitse kurssi kalenteriisi, kursseille ei lähetetä erillisiä kutsuja. Jos teet opiskelupäätöksen myöhemmin, ota yhteys puhelimitse opiston toimistoon. Useimpiin ryhmiin pääsee mukaan kurssin työn jo käynnistyttyäkin.

Näin perut osallistumisesi maksutta

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista opiston toimistoon p. 019 758 6032 tai p. 019 758 6770 tai ilmoittautumissivun omissa tiedoissa. Ilmoittautumissivulle pääset myös sähköpostiin tulleesta vahvistuksesta klikkaamalla kohtaa “Tarkista ilmoittautumistiedot”.

Huomioithan, että laskun maksamatta jättäminen, opettajalle ilmoittaminen tai kurssilta poisjääminen ei ole peruutus. Jos perut osallistumisesi 7 päivän jälkeen, sinulta veloitetaan koko kurssimaksu.

Kurssien toteutuminen

Kurssien toteutuminen päätetään ilmoittautumisten perusteella viikkoa ennen alkamispäivää. Jos ilmoittautuneita ei ole vähimmäismäärää (usein 7), kurssi peruutetaan ja ilmoittautuneille tiedotetaan asiasta.
Opintoryhmät kokoontuvat opinto-ohjelman mukaisesti. Muutoksista sovitaan ja niistä tiedotetaan erikseen, usein tekstiviestillä.
Jos opiskelijamäärä pienenee lukuvuoden aikana huomattavasti, joudumme lopettamaan kurssin opetussuunnitelmasta poiketen. Toimenpiteeseen turvaudutaan harvoin, päätöksen tekee rehtori. Kurssimaksua ei palauteta.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 6 Ei 5 Kyllä 6 Ei 5