Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 alkaa 11.6.2019 klo 9.
  • Ilmoittautua voi joko verkkopalvelussa  https://www.opistopalvelut.fi/loppi/ tai puhelimitse p.  019 758 6032.
  • Kursseille voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan, mikäli niissä on tilaa.

Muut sähköiset yhteydet opistoon, kuten henkilöstön sähköposti tai kotisivujen palaute, eivät käy ilmoittautumiseen. Olet toki myös tervetullut ilmoittautumaan henkilökohtaisesti opiston toimistossa.

llmoittautuessasi varaudu antamaan seuraavat tiedot

  • kurssikoodi (löytyy opinto-ohjelmasta),
  • oma nimi, koko henkilötunnus, kotikunta, osoite, puhelinnumerot (matkapuhelinnumero ilman välilyöntejä tai viivoja), mahdollinen sähköpostiosoite,
  • koulutustausta (perusaste/toinen aste/korkea aste) ja pääasiallinen toiminta (työllinen/työtön/opiskelija/eläkeläinen/muu).
  • Huomaa myös erillinen laskutusosoite, jos maksaja on joku muu (lasten alle 18 v. kohdalla huoltajan tiedot).
  • Jos ilmoitat itsesi ohella kurssille jonkun muun, Sinulla täytyy olla myös hänestä kaikki tiedot.

Opiskelijat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittauduttuasi merkitse kurssi kalenteriisi, kursseille ei lähetetä erillisiä kutsuja. Jos teet opiskelupäätöksen myöhemmin, ota yhteys puhelimitse opiston toimistoon. Useimpiin ryhmiin pääsee mukaan kurssin työn jo käynnistyttyäkin.

Peruuttaminen

Peruuttamattomista kursseista laskutamme koko kurssimaksun. Ilmoita esteestäsi opiston toimistoon puh. 019 758 6032 (ei esimerkiksi opettajalle) viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista.

Kurssien toteutuminen

Kurssien toteutuminen päätetään ilmoittautumisten perusteella viikkoa ennen alkamispäivää. Jos ilmoittautuneita ei ole vähimmäismäärää (usein 7), kurssi peruutetaan ja ilmoittautuneille tiedotetaan asiasta.
Opintoryhmät kokoontuvat opinto-ohjelman mukaisesti. Muutoksista sovitaan ja niistä tiedotetaan erikseen, usein tekstiviestillä.
Jos opiskelijamäärä pienenee lukuvuoden aikana huomattavasti, joudumme lopettamaan kurssin opetussuunnitelmasta poiketen. Toimenpiteeseen turvaudutaan harvoin, päätöksen tekee rehtori. Kurssimaksua ei palauteta.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 4 Ei 4 Kyllä 4 Ei 4