Kurssimaksut

Maksaminen

Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun, joka on merkitty opinto-ohjelmaan kurssin kohdalle. Tutustu kurssin sisältöön huolellisesti, ja kysy tarvittaessa lisätietoja opistosta. Maksuttomia tutustumiskertoja ei ole.

Lasku lähetetään kotiosoitteeseen tai ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Jos laskussa on epäselvyyksiä, ota välittömästi yhteys opiston toimistoon p. 019 758 6032 tai 019 758 6770. Maksamaton lasku menee perintään.

Kurssimaksun voi maksaa myös Smartum Saldolla ja ePassilla ilmoittautumisen yhteydessä, sekä Smartum-seteleillä Palvelupiste Rosamundassa.

  • Smartum Saldo: kirjaa henkilötietosi ilmoittautumislomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen. Sen jälkeen avautuvalla sivulla on Smartumin logo, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan omalle saldotilillesi.
  • ePassi: kirjaa henkilötietosi ilmoittautumislomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen. Sen jälkeen avautuvalla sivulla on kurssin nimen kohdalla Kulttuuripassi/Sporttipassi -logo, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan ePassin tilillesi.
  • Smartumseteli -maksu: maksetaan Palvelupiste Rosamundassa (Kunnankirjasto, Kauppatie 3).

Alennukset

Työttömät, eläkeläiset ja kokoaikaiset opiskelijat saavat 30 % alennuksen koko lukuvuoden kestävien kurssien kurssimaksusta lukuun ottamatta Opetushallituksen tukemia koulutuksia, joissa on alennettu hinta. Rintamatunnuksen omaavat veteraanit on vapautettu kurssimaksuista.

Kevätlukukaudella koko työvuoden kestäville kursseille ilmoittautuneet saavat kurssimaksusta 30 % alennuksen.

Alennukseen oikeuttava todistus käydään esittämässä opiston toimistossa tai muulla sovitulla tavalla kurssin alkuun mennessä. Poikkeusoloista johtuen lukuvuonna 2020-2021 voi toimistossa käydä esittämässä todistuksen vasta elokuussa. Opiskelija on oikeutettu vain yhteen alennukseen kurssia kohti.

Opetushallitus tukee joidenkin ryhmien kuten eläkeläisten ja työttömien opiskelua niin sanotulla opintoseteliavustuksella. Myönnetty avustus on huomioitu opintoryhmien kurssimaksuissa ja siitä on maininta kurssin kuvauksessa. Tuki painottuu terveyden ja aktiivisuuden edistämiseen.

Näin perut osallistumisesi maksutta

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista opiston toimistoon p. 019 758 6032 tai p. 019 758 6770 tai ilmoittautumissivun omissa tiedoissa. Ilmoittautumissivulle pääset myös sähköpostiin tulleesta vahvistuksesta klikkaamalla kohtaa “Tarkista ilmoittautumistiedot”.

Huomioithan, että laskun maksamatta jättäminen, opettajalle ilmoittaminen tai kurssilta poisjääminen ei ole peruutus. Jos perut osallistumisesi 7 päivän jälkeen, sinulta veloitetaan koko kurssimaksu.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0