Kurssimaksut

Kurssimaksu on merkitty opinto-ohjelmaan kurssin kohdalle. Sitoudut maksamaan kurssimaksun ilmoittautuessasi kurssille. Tutustu kurssin sisältöön huolellisesti, ja kysy tarvittaessa lisätietoja opistosta. Erityisiä tutustumiskertoja ei ole.

Opetushallitus tukee joidenkin ryhmien kuten eläkeläisten ja työttömien opiskelua niin sanotulla opintoseteliavustuksella. Myönnetty avustus on huomioitu opintoryhmien kurssimaksuissa. Tuki painottuu terveyden ja aktiivisuuden edistämiseen.

Alennukset

Työttömät ja kokoaikaiset opiskelijat saavat syksyllä 30 prosentin alennuksen koko työvuoden kestävien kurssien kurssimaksusta esittämällä työttömyystodistuksen opiston toimistossa ilmoittautumisen yhteydessä.
Eläkeläiset saavat 10 prosentin alennuksen valmiiksi alentamattomista koko vuoden kestävien kurssien kurssimaksuista. Kevätlukukaudella pitkille, koko työvuoden kestäville kursseille mukaan tulevat saavat kurssimaksusta 30 prosentin alennuksen. Alennukseen oikeuttavat todistukset on käytävä esittämässä opiston toimistossa tai toimittamalla sen sähköisesti kurssin alkuun mennessä.  Henkilö on oikeutettu vain yhteen alennukseen kurssia kohti.

Laskutus ja maksaminen

Lasku lähetetään opiskelijan ilmoittamaan osoitteeseen. Jos laskussa on epäselvyyksiä tai sinulla on vaikeuksia maksamisessa, ota heti laskun saatuasi yhteys opiston toimistoon.  Maksamattomat kurssimaksut menevät perintään kunnan muiden laskujen tavoin. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin.

Kurssimaksu on nyt mahdollista maksaa myös työnantajan myöntämällä Smartum-saldolla tai ePassilla. Liikunta- ja kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineiksi, koska opistolla ei ole käteiskassaa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0