Vanhempaintoimikunta

Koulussamme toimii vanhempaintoimikunta, johon kaikki vanhemmat ovat tervetulleita.

Lukuvuonna 2019-2020 puheenjohtajan hommia hoitaa Jenni Lindfors. Jenni Lindforsiin voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse 040-703 6919 tai sähköpostitse jenni.lindfors@kolumbus.fi

 

Pyydämme jälleen avustusta kotiväeltä ruokailun jälkeen jaettavien ksylitoli-pastillien hankintaan 2 €/lapsi. Teillä on myös mahdollisuus maksaa vapaaehtoista kannatusmaksua esim. 10 €/perhe. Kaikki tuotot menevät luonnollisesti oppilaiden hyväksi pääasiassa retkikassan kartuttamiseksi.

Muuta:

-Seuraava kokous pidetään tiistaina 26.11.2019 klo 18.00 koululla

 

Vanhempaintoimikunnan ensimmäinen kokous pidettiin koululla 16.9. klo 18. Erityisen iloista oli, että paikalle oli saapunut monta uutta jäsentä, erittäin hienoa! Ohessa kokouksen antia listattuna.

– Jenni Lindfors lopettaa puheenjohtajakautensa ensi vuoden keväällä. Samoin Mirka Riento rahastonhoitajana. Syksyllä valitaan uusi puheenjohtaja ja rahastonhoitaja.

– Oppilaskunnan hallitus tulee ”kyläilemään” johonkin vanhempaintoimikunnan kokoukseen.

– Vanhempaintoimikunta järjestää  lapsille diskon pe 29.11.

– Joulujuhla on 10.12. Vanhempaintoimikunta pitää juhlassa puffettia.

– Keväällä vanhempaintoimikunta järjestää  lapsille diskon.

– Ensi keväänä tiedossa pienemmät kevätretket. Pyritään järjestämään joka toinen vuosi suuremmat retket.

– Koulu ottaa mielellään vastaan lahjoituksena kaikenlaista kotien ylimääräistä tavaraa ja materiaalia. Esim. askarteluun tai vaikka ompeluun kelpaavat materiaalit. Haluttuja ovat myös erilaiset pelit ja pelivälineet jne. Tarjoa tavaroita rohkeasti! Kestävän kehityksen teeman mukaisesti askarteluun tervetulleita ovat esim. munakennot, napit, viinipullojen korkit yms. tavarat.

– Koulu toivoi vtk:lta avustusta musiikkivälineiden, jalkapallojen, sulkapallojen ja pelien (pelejä englannin ja ruotsin kielen opiskelua varten) hankintaan.

 

 

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0