Vanhempi–lapsi-kerho

Vanhempi- lapsi kerho on kohtaamispaikka, jossa lapset voivat harjoitella vuorovaikutustaitoja ryhmässä muiden lasten kanssa. Vanhemmilla on mahdollisuus vertaistukeen sekä tutustumiseen päiväkodin tiloihin. Avoimen varhaiskasvatuksen työntekijä ohjaa lasten ja vanhempien yhteistä toimintaa.

Kerhon toiminnan sisältöä suunnitellessa huomioidaan lasten ja vanhempien osallistaminen, uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Kuunnellaan lapsilta ja vanhemmilta tulevia ideoita ja toiveita toiminnan suhteen. Jokaiselle kerhokerralle on suunniteltu ohjattua toimintaa, askartelua/ kädentaitoja, liikuntaa, musiikkia, retkiä yms.

Tavoitteena kerholle on, että saadaan uudet, Lopelle muuttavat lapsiperheet mukaan toimintaan, jotta he saisivat tietoa Lopen varhaiskasvatuksen palvelutarjonnasta.

Kerho on kaikille avoin, eikä osallistumiseen tarvita ennakkoilmoittautumista. Maksuttomaan kerhoon voit tulla ja sieltä lähteä joustavasti omien aikataulujesi mukaan.

Tarkemmat aikataulut Avoin varhaiskasvatus -otsikon alla. Kerhossa tuetaan vanhemmuutta yhteistyössä kunnan muiden peruspalvelutahojen kanssa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0