Koulut Sivistyspalvelut Yleinen

Peruskoululaiset palaavat lähiopetukseen 14.5.2020

Valtioneuvosto ilmoitti 29.4.2020 päätöksestä purkaa perusopetuksen poikkeusoloja koskevat rajoitukset terveysviranomaisten arvion pohjalta. Kunta on valmistautunut kaikkien peruskoulujen avaamisen 14.5.2020 alkaen. Koulujen toiminta toukokuun viimeisillä viikoilla perustuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistuksiin, joihin voi tarkemmin tutustua tästä >>

Etäopetusta ei järjestetä 13.5. jälkeen, vaan kaikki perusopetuksen oppilaat siirtyvät lähiopetukseen. Riskiryhmiin kuuluvien oppilaiden poissaolo on mahdollista hoitavan lääkärin kirjallisen lausunnon perusteella. Lopella kouluissa ei siirrytä vuorolukuun. Turvallisen koulupäivän takaamiseksi opetusjärjestelyissä hyödynnetään koulutilojen lisäksi muita lähialueen tiloja ja ympäröivää luontoa. Koulukyydit hoidetaan pääasiassa normaalisti huomioiden turvallisuusnäkökohdat siinä määrin kun se on mahdollista.

Huoltajille on lähetetty kysely opetusjärjestelyjen, kouluruokailun ja koulukuljetusten toteuttamiseksi loppukevään osalta.

Lisätietoja oman koulun rehtorilta.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.