Yleinen

Perusopetuksen yläluokat (7-9) jatkavat etäopetuksessa 6.4 asti

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 25. maaliskuuta päättänyt jatkaa oppilaitosten tilojen sulkua Etelä-Karjalan, Helsingin ja Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla 29.3.–5.4.2021 väliseksi ajaksi. Tartuntatautilain pykälän 58 mukaan tehty päätös koskee perusopetuksen yläkouluja. Lopella etäopetuksessa jatkavat yläkoulun luokat 7–9.

Toisen asteen etäopetus jatkuu 11. huhtikuuta asti. Lopen lukiossa etäopetusta jatketaan pandemiaryhmän suosituksen mukaisesti arviointiviikkoa koskevalla poikkeuksella. Arviointiviikko järjestetään lähiopetuksessa 6.-13.4. turvajärjestelyin.
Lähiopetuksena jatkuu erityisen tuen, pidennetyn oppivelvollisuuden ja maahanmuuttajaoppilaiden opetus sekä alakoululaisten opetus.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto seuraa epidemiatilannetta ja harkitsee ennen pääsiäistä tarvetta yläkoulujen sulkupäätöksen mahdolliselle jatkamiselle myös pääsiäisen jälkeen. Etäopetuksen jatkosta perusopetuksen ja lukion osalta tiedotetaan uudestaan viikon 13 aikana. Lopen kunta tiedottaa asiasta viikolla 13, kun aluehallintovirasto on tehnyt päätöksensä.

Ruokapaketit:
Ruokapaketteja jaetaan Lopen lukion 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoille tiistaina 30.3. Kapustan ovelta (Jokiniementien puolelta) klo 8-10 ja 12.30-14.30
Yläkoululaisten ruokapakettien jako on 30.3. klo 8-10 ja 12.30-14.30 Kapustan ovelta (Jokiniementien puolelta) sekä Launosten ja Läyliäisten koulujen keittiöiden ovelta. Ruokapaketit tulee hakea samoista jakelupisteistä kuin viime jakelukerrallakin.
Ruokapaketit luovutetaan nimeä vastaan paketin varanneille.

Lisätietoja antaa
sivistysjohtaja Mika Silvennoinen, puh. 019 758 6030
mika.silvennoinen (at) loppi.fi

 

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.