Kansalaisopisto Kansalaisopisto Kulttuuri ja vapaa-aika Sivistyspalvelut

Piristystä syksyyn Lopen opiston lyhytkursseilta

Lopen opistossa on marraskuussa kaksi lyhytkurssia sekä taideretki Helsinkiin.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA KOTIKÄYTTÖÖN –kurssilla 9.11. klo 10-14.30 saa oppia stressiniskan ja päänsäryn hoitoon. Hemmotteleva kurssi sopii kaikille hieronnasta sekä läheisten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kurssi järjestetään kunnantalon valtuustosalissa ja opettajana toimii kosmetologi ja urheiluhieroja Helianne Ruotsalainen. Hinta 20 €.

JUHLATUNNELMAA HELMILLÄ JA METALLILANGOILLA 23.11. klo 10-14 on kiireetön työpaja, missä tehdään helmistä ja metallilangoista ihanat ajankohtaan sopivat koristeet sisustukseen, kortteihin tai lahjapaketteihin. Tämä kurssi soveltuu myös lapsi-aikuinen työparille, kouluikäisestä ylöspäin. Koulukeskuksessa pidettävällä kurssilla opettaa artenomi Leena Ruoppa. Hinta 20 €.

TAIDERETKELLÄ HELSINKIIN 30.11. tutustutaan Ateneumissa Helene Schjerfbeckin näyttelyyn Maailmalta löysin itseni, sekä Taiteilijoiden Ruovesi-näyttelyyn. Lounastauon (omakustanteinen) jälkeen käydään tutustumassa Oodi-keskustakirjastoon. Lähtö Lopen linja-autoasemalta klo 10 ja  kotimatkalle lähdetään Helsingistä klo 16.15. Retken hintaan 35 € sisältyy matkat sekä opastukset ja pääsymaksut kohteisiin. Mukana retkellä on kuvataiteilija Pilvi Ojala.

KIRKONKYLÄN MAALAUS- JA PIIRUSTUSRYHMÄÄN KAIVATAAN LISÄÄ OPISKELIJOITA. Kurssilla opettaa kuvanveistäjä, kuvataiteen maisteri Riitta Kopra. Kurssi kokoontuu tiistaisin klo 17.30-20 koulukeskuksessa. Nyt ilmoittautuneet maksavat vain kevätlukukaudesta eli marraskuun pääsee opiskelemaan ilmaiseksi!

Ilmoittaudu kursseille verkkopalvelussa opistopalvelut.fi/loppi tai soita opiston toimistoon p. 019 758 6032/p. 019 758 6770.

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.