Yleinen

Ryhdy yrityskummiksi nuorelle yrittäjälle

Lopen kunta ja 4H -yhdistys yhteistyössä starttaavat jälleen keväällä Bisnes cafe -koulutuksen,  jossa nuoret saavat perustiedot 4H-yrityksen perustamisesta, yrittämisestä ja tukea yrityksensä perustamiseksi. Koulutus maksaa 30 €/nuori.  Kurssimaksuun haemme jälleen yrittjäjien tukea.

Lopen kunta maksaa 150 euron suuruisen starttirahan viidelle nuorelle ja 150 euron palkkion hyvästä yrittämisestä saa myös viisi nuorta. Tuet ja palkkiot myönnetään viidelle ensimmäiselle yrittämisen ehdot täyttäneelle nuorelle tänäkin vuonna.

Jos haluat tukea nuoria yrittäjäpolulle ja mahdollistaa hänen koulutuksensa panoksesi olisi 30  euroa/nuori.

Tuki maksetaan Lopen 4H-yhdistyksen tilille. Tuesta suurin osa käytetään nuoren koulutusmateriaaleihin. Voit myös tukea nuoria osallistumalla koulutukseen tulemalla kertomaan millaista yrittäjän arkesi on.

Viime vuonna 2020 koronan vuoksi koulutussuunnitelmat ei onnistuneet, mutta vuonna 2019 kenenkään osallistujan ei tarvinnut maksaa koulutuksesta. Koulutusmaksuja saimme yrittäjiltä, kunnanhallituksen jäseniltä ja puuttuvan summan maksoi Lopen kunta. Kiitos lahjoituksista!

Lisätietoja antaa

toiminnanjohtaja Jenni Salomaa puh. 041 317 2077
Lopen 4H yhdistys

 

     

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.