Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kamariorkesteri Bravuran konsertti Talven sointuja 

2.2. 15:0016:00

| 10€

Bravura on kamariorkesteri Riihimäeltä. Viime talvena orkesteri teki yhteistyötä helsinkiläisen pianisti Sari Blån kanssa kolmen konsertin verran; Riihimäellä Kappelikirkossa, Janakkalassa Pyhän Laurin kirkossa ja Helsingissä Roihuvuoren kirkossa. Koska yhteistyö ja yhdessä soittaminen oli mukavaa, päättivät he järjestää toisen kerran kolmen konsertin sarjan, tällä kertaa loppiaisena Riihimäen taidemuseossa, Lopella 2.2.2020 Fallesmanni-salissa ja Janakkalan pääkirjastossa 9.2.2020. 

Kamariorkesteri esittää yhdessä pianistin kanssa Mozartin pianokonserton KV414. Sekä orkesteri, että pianisti esittävät myös erikseen kappaleita. Konsertissa kuullaan mm. Mozartia, Palmgrenia ja Massenetia.

Konsertin johtaa Raine Kasper.

Kamariorkesteri Bravura toimii Riihimäen musiikin ystävät ry:n alaisuudessa. Yhdistys on toiminut vuodesta 1947, aiemmin Riihimäen kaupunginorkesterina ja sittemmin nimellä Riihimäen orkesteri. Isoon orkesteriin oli harrastepohjalta vaikeaa löytää soittajia, joten toiminta hiipui vuonna 2007. Parin vuoden tauon jälkeen perustettiin seksetti Bravura, joka on nyt pikkuhiljaa kasvanut kamariorkesteriksi. Lisää soittajia kaivataan ja mukaan pääsee. 

Sari Blå on helsinkiläinen pianisti, joka jo syksystä 2018 tehnyt yhteistyötä kamariorkesteri Bravuran kanssa. 

Kesto n. tunti, ei väliaikaa. Konserttiin vapaa pääsy, käsiohjelma 10€.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
2.2.
Aika:
15:00 – 16:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Fallesmanni-sali, Lopen kirjasto
Kauppatie 3
Loppi, 12700 Suomi
+ Google Map