Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kasakkatanssiteatteri ARTANIAn konsertti

17.4.2016 15:0017:00

Kasakkatanssiteatteri Artania perustettiin vuonna 1997 Zaporižžjan kasakoiden mailla keskiukrainalaisessa Tšerkasyn kaupungissa. Teatterin luovaan yhteisöön kuuluu kuusi nuorta, energistä ja lahjakasta taiteilijaa. He ovat koko teatterin olemassaolon ajan keränneet pieninä palasina kasakoiden kulttuuriperintöä ja traditioita ja haluavat esitellä kasakoiden koko kulttuurin kirjoa musiikista ja lauluista tanssiin ja piirileikkeihin eikä vain Ukrainassa vaan kaukana sen rajojen ulkopuolellakin.

Teatterin ohjelma ”Kasakkailottelua” on ainutlaatuinen show teatteria ja perinteisin sekä modernein keinoin luotua koreografiaa, jossa toistensa lomassa vaihtelevat kasakkalaulut, sutkaukset ja akrobatia.

Show’n pyörteissä katsoja tempautuu täysin mukaan ukrainalaisten kasakoiden elämänmenoon ja vapaa-ajan traditioihin. Show’n aikana kuullaan tunnetut ukrainalaiset kasakkalaulut, nähdään värikkäitä ja temperamenttisia kasakkatansseja ja ilotellaan yhdessä kasakoiden kanssa. Ja koska kasakkatanssiteatteri Artanian kokoonpano on yksinomaan miehinen, on itsestään selvää, että naisten roolia esittävät nuket.

Anatoli Rubanin ohjaamat kasakkatanssiteatteri Artanian mestarillisten tanssijoiden esitykset, Nodari Rosopidzen hauskat ja huolettomat Darimenin nuket sekä solisti Jevhen Valovenko yhdessä vievät katsojan syvälle kasakoiden perinteisiin ja ilonpitoon.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.4.2016
Aika:
15:00 – 17:00

Tapahtumapaikka

Koulukeskuksen Loppisali
Opintie 2-4
Loppi, 12700 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.loppi.fi